1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. De hr-partner die meegroeit met jouw kmo>

Versterk je kmo met 400 specialisten

Zoveel payroll- en hr-experten telt SD Worx voor KMO: ervaren payrollconsulenten, juridische experts in het sociaal secretariaat, uitzendconsulenten, softwarebouwers ... Samen ondersteunen zij maar liefst 60.000 kmo’s. En allemaal delen ze dezelfde ambitie: samen met jou bouwen aan het succes van je onderneming.

Een vraag voor ons?
Digitale werkplanning: drie voordelen

Waarvoor kan je allemaal bij ons terecht?

Je uitdagingen en prioriteiten worden in sterke mate bepaald door je bedrijfsgrootte, sector en de economische conjunctuur in het algemeen. Maar bovenal is jouw bedrijf uniek, met een eigen visie, ambities en organisatiecultuur. Je personeelsbeleid is daar de spiegel van. Samen puzzelen we de juiste oplossingen in elkaar en we bezorgen je maatadvies. Daarbij hanteren we onze beproefde aanpak en delen we alle best practices die we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

  Tijdelijk nood aan extra handen of specifieke expertise? Of op zoek naar permanente versterking voor je team? Wij leveren je snel de gepaste interimkracht of schuiven geschikte kandidaten naar voren om je vacature in te vullen.

  Lees meer

  Je vaste payrollconsulent staat samen met zijn of haar collega’s en kantoordirecteur garant voor een feilloze en tijdige berekening van de lonen van je medewerkers. Aan jou de keuze welke hr-administratie je aan ons toevertrouwt.

  Ontdek hoe we je ondersteunen

  Met meer dan 60 juristen en adviseurs is SD Worx voor KMO een van de grootste en meest ervaren kmo-adviesbureaus op de markt. We hebben experts in huis die je adviseren en ondersteunen rond flexibel verlonen, talentmanagement, telewerkbeleid enzovoort.

  Maak kennis met onze experts

  Reiken je ambities tot over onze landsgrenzen, dan komt daar wellicht ook versterking bij kijken in het buitenland. Maar wat zijn daar je fiscale verplichtingen, wie verzorgt er je payroll en nog veel meer? We adviseren en begeleiden je in 18 verschillende markten.

  Lees meer over onze dienstverlening

  Nauwkeurige tijdregistratie of urenregistratie geeft je een helder overzicht van de productiviteit, beschikbaarheid, werkdruk en rendabiliteit van je team.

  Ontdek onze oplossing

  Met de krachtige planningssoftware van SD Worx automatiseer je je personeelsplanning, zodat je teams samenwerken als een geoliede machine.

  Lees meer over onze planningssoftware

  Gebruiksgemak loopt als rode draad doorheen onze softwareportfolio voor payroll en hr. Van ons performante loonpakket voor kmo’s over een handige smartphone-app voor je medewerkers tot een ingenieuze digitale juridische assistent: met slimme processen en pragmatische antwoorden ontzorgen we je de klok rond.

  Lees meer over onze software

  Je loon- en personeelsadministratie in deskundige handen

  Een kmo met 1 tot 9 werknemers? Ga voor een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van je personeelszaken en ontdek onze twee formules: Ondernemer Pack en Full Ondernemer Pack.

  Ervaar een vlotte terwerkstellingssadministratie, krijg inzicht in je kosten, implementeer praktische tools en krijg de juiste begeleiding bij niet-alledaagse gebeurtenissen.

   Ontdek het hier

   Opleidingen, infosessies en workshops

   Bijblijven met de sociaaljuridische actualiteit, een eerste kennismaking met talentmanagement of inspiratie voor je loonbeleid? In onze opleidingskalender specifiek voor kmo’s vind je zeker een opleiding, infosessie of workshop naar je gading.

    Kom alles te weten over onze opleidingen
    Tijdens enkele workshops sociaaljuridische thema’s kreeg ik antwoorden die ik nergens anders vond. Vandaar onze overstap naar SD Worx.
    Caroline Desait, HR Manager, Ice-Watch
    Ook klant worden?

    Hoe kunnen we je helpen?

    Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.