1. Home>

Oplossingen

Weeg mee op de koers van je organisatie

Meer dan 90.000 organisaties in Europa vertrouwen dagelijks op SD Worx om HR naar een hoger niveau te tillen. We combineren onze software, services, expertise en inzichten op maat van jouw behoeften, zodat jij ervoor kan zorgen dat je mensen en je organisatie beter functioneren en presteren.

Contacteer ons
Staffing free-lance : les bonnes compétences pour votre mission
Mobiliteitsbudget: slim en duurzaam naar het werk

Interim, rekrutering en projectsourcing

Een gezonde mix van de juiste vaste en tijdelijke medewerkers

HR wil snel kunnen inspelen op opkomende personeelsbehoeften, of het nu gaat om fluctuerende werkdruk, het opvangen van langdurige afwezigheden of het vinden van de juiste profielen voor cruciale projecten, en dit in een krappe arbeidsmarkt. Met SD Worx heb je slechts 1 partner voor het aantrekken van vaste en tijdelijke werknemers alsook voor het automatiseren en verbeteren van je recruteringsproces.

  Alles over interim, rekrutering en projectsourcing
  Domein Core HR Hero

  Personeelsadministratie

  Je administratieve hr-processen gestroomlijnd

  HR wil een strategische rol spelen, geen administratieve. Toch moeten gegevens, documenten, afwezigheden, onkosten, … nog altijd geregistreerd en beheerd worden. Meer nog, de complexiteit van administratieve hr-processen neemt alleen maar toe. Om het leven van de hr-professionals én dat van de werknemers makkelijker te maken, biedt SD Worx verschillende oplossingen met selfservicefunctionaliteiten aan.

   Alles over personeelsadministratie
   Domain payroll hero

   Verlonen & belonen

   Correct en aantrekkelijk tewerkstellen, betalen en belonen, met oog voor kosten

   Vertrouwen en loyaliteit opbouwen bij medewerkers begint met een competitief loonpakket en een correcte en tijdige uitbetaling - telkens opnieuw. SD Worx biedt een waaier van payroll- en beloningsoplossingen, van SaaS tot volledige payroll outsourcing, in functie van het niveau van ondersteuning dat jouw organisatie nodig heeft. We kunnen ook zorgen voor het sociaaljuridisch kader, de nodige fiscale optimalisaties en een aantrekkelijk en marktconform loonbeleid.

    Alles over verlonen en belonen
    Domain WFM Hero2

    Tijd en planning

    Flexibel schakelen in sync met de strategie van je organisatie op korte en lange termijn

    Zowel medewerkers als organisaties willen hun tijd zo efficiënt, flexibel en productief mogelijk benutten. En vandaag kan dat iets anders betekenen dan morgen. De gespecialiseerde consultants van SD Worx adviseren je graag bij het uitbouwen van een flexibele arbeidsorganisatie. Voor tijdsregistratie en personeelsplanning werken we samen met onze collega’s van Protime. 

     Alles over tijd en planning
     Domain Talent Hero

     Talent & Carrière

     Je menselijk kapitaal duurzaam inzetten en binden

     Wat zijn de sterke punten van je werknemers? Wat drijft hen? Welke vaardigheden hebben ze morgen nodig? Vertrouw op de hr-data, het advies en de software van SD Worx om wendbaarheid en engagement te stimuleren. Zo werk je aan een duurzame inzetbaarheid van iedereen.

      Alles over talent & carrière