1. Home>
  2. SD Worx>

Het is geen toeval dat SD Worx als toonaangevende leverancier van people solutions ervoor koos om de nummer 1 van de vrouwenwielerploegen in de wereld te sponsoren. Net als in HR en payroll brengt de wielersport talent, technologie en teams samen om de zwaarste uitdagingen aan te gaan – in het leven en op het werk.

De grens tussen werk en leven wordt almaar vager. Daarom bouwen we bij SD Worx aan people solutions For Life. For Work. Voor werkgevers en werknemers. Voor jou. We hebben heel bewust voor een vrouwenteam gekozen: bij SD Worx en bij veel van onze klanten staat het thema diversiteit hoog op de managementagenda. Door het vrouwenwielrennen te ondersteunen, willen we de daad bij het woord voegen en vrouwelijk talent het beste uit zichzelf laten halen.

    Team SD Worx Protime 2024_3

    Maar er is meer. Net als in een wielerploeg is SD Worx succesvol door met individuele talenten te werken en uit te blinken dankzij de teamgeest. Fietsen is gezond en voor iedereen toegankelijk. Het brengt mensen samen – in het leven en op het werk – en het zet de dingen in beweging. Precies zoals SD Worx.

    Samen met onze klanten en collega's willen we het volgende hoofdstuk van dit succesverhaal schrijven. Want net als de wielerploeg heeft SD Worx een winnaarsmentaliteit. Samen zijn we winnaars.

    SD Worx helpt zijn klanten om succesvol te zijn, zodat zij en hun mensen zich ten volle kunnen ontplooien. For Life. For Work.