1. Home>
  2. Wie helpen we?>
  3. De hr-partner die meegroeit met jouw kmo>
  4. Versterk je kmo met 400 specialisten>

Sociaal secretariaat met tonnen ervaring

De correcte en tijdige uitbetaling van de lonen is de basis van elke goede werkgevers-werknemersrelatie. Naast een stevige kostenpost voor je bedrijf is het elke keer opnieuw een pittige administratieve uitdaging. Met ondersteuning van ons sociaal secretariaat organiseer je je verloningsproces foutloos, efficiënt en juridisch waterdicht.

Een vraag over je payroll?
coworkers

Onze oplossingen

Wetgeving die continu wijzigt, cao’s en andere afspraken op sectorniveau, internationale tewerkingstelling ... Bij payroll komt zoveel kijken! Het hele proces in goede banen leiden en waar mogelijk automatiseren is een vak apart, net zoals jou erover adviseren in mensentaal. Met meer dan 70 jaar ervaring op de teller ben je bij SD Worx aan het juiste adres voor een payrolldienstverlening van topniveau.

De service van ons sociaal secretariaat stopt niet bij de administratieve afhandelling en uitbetaling van je lonen. Zit je met een specifieke vraag of twijfel je aan een beslissing? Dan staat je vaste payrollconsulent voor je klaar. Indien nodig zal hij of zij een juridisch expert inschakelen. Of klop aan bij je kantoordirecteur als je een klankbord wilt voor je verloningsbeleid.

Hoe we precies samenwerken, bepaal jij. Je gaat zelf aan de slag met onze tijdsregistratie-, payroll- en andere tools op maat van je kmo. Of je geeft – tijdelijk of structureel – administratieve taken uit handen: van de opmaak van je contracten over de berekening van het vakantiegeld tot en met het beheer van je wagenpark. Vind je het handiger dat onze expert hiervoor ter plaatse komt? Geen probleem!

In ons intuïtieve verloningspakket voor kmo’s vind je meteen je weg, ook als je niet alle ins en outs van payroll kent. Dat komt omdat we loontechnisch jargon omzetten naar mensentaal en alle overtollige info bannen. Jij krijgt alleen de opties te zien die voor jou relevant zijn en handige wizards loodsen je doorheen het proces. Ontdek zeker ook onze handige smartphone-app voor je medewerkers waarmee ze zelf hun loonbrief raadplegen.

Wie mensen tewerktstelt in het buitenland, komt vaak in een juridisch, fiscaal en administratief doolhof terecht. Met het sociaal secretariaat van SD Worx heb je genoeg aan één partner voor je binnen- én buitenlandse payroll: we zijn in 18 verschillende landen actief en kunnen je in al die markten verderhelpen om je payroll op te starten en in goede banen te leiden.

Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking?

Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.