1. Home>
 2. Over ons>

Werken bij SD Worx

SD Worx maakt van HR & Payroll de sleutel tot jouw succes.

Subdomain WF-Planning hero
Subdomain WF-Planning hero

Wat bieden we je?

Werken bij SD Worx betekent vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en vooral, energie krijgen van mensen. Bij ons leer je van de beste, je krijgt tal van opleidingen om je expertise uit te bouwen. Hier kan je alle richtingen uit, je krijgt de erkenning en flexibiliteit om je eigen pad uit te stippelen in een omgeving waar het tof samenwerken is.

Flexibiliteit bieden we je ook in je verloningspakket. Door het Flex Income Plan van SD Worx wordt je verloning aangepast aan jouw noden. Want iedereen is anders en iedereen evolueert.

  Solliciteer nu online

  Heb jij dé mindset voor een job bij SD Worx?

  Verandering is de nieuwe norm in deze snel evoluerende digitale wereld en dat heeft een impact op de manier van werken bij SD Worx. Onze medewerkers kunnen niet langer alleen op hun kennis vertrouwen om inzetbaar te blijven. Maar wat betekent dat? Moeten we voor een job bij SD Worx dan echt bovennatuurlijke krachten ontwikkelen en vier masterdiploma's behalen? Nee. Waar het om draait is dat je de juiste mindset hebt en je deze drie basiscompetenties beheerst:

  1. Agility: verwacht het onverwachte. Sta open voor verandering.
  2. Thinking & acting outside-in: stel jezelf in de plaats van onze klanten.
  3. Connecting: Niet wat je weet maakt het verschil, maar wel met wie je verbonden bent en hoe je toegang krijgt tot informatie.

  Bij SD Worx kijken we naar wat je kunt. Niet wie je bent. Stel je kandidaat en bouw mee aan het SD Worx van morgen. It’s your move!

   Ons Flex Income Plan

   Als je gebeten bent door HR, IT, Legal en payroll services, dan kunnen we alvast één belofte waarmaken: bij SD Worx zal je niet vastroesten!

    Solliciteer nu online