SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met e-learning

Online learning

Dankzij e-learning ben je niet meer gebonden aan data en plaatsen, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Ontdek de digitale beleving van SD Worx Learning.

Lees meer

Ontdek het najaar van SD Worx Learning

Enkele onmisbare opleidingen in de kijker SD Worx Learning zit niet stil. Dit najaar staan er opnieuw heel wat actuele en essentiële opleidingen gepland. Los van ons uitgebreide aanbod plaatsen we graag enkele opleidingen in de kijker.

Kijk hier voor meer info

Vakantiegeld leren berekenen, doe je zo!

Drie keer per jaar is vakantiegeld een populair thema op de payroll-afdeling. Januari is de maand waarin de vakantierechten berekend worden. In het voorjaar wordt het vakantiegeld in dienst uitbetaald en worden de vakantie-attesten verrekend. In december ontvangen werknemers die hun prestaties verminderd hebben hun bijpassing van het vakantiegeld. Het is belangrijk dat je de kennis verwerft op het moment dat je die nodig hebt.

Meer info

Bekijk onze basisopleidingen sociaal recht en loonadministratie

Ontdek onze 4 basisopleidingen voor een correct en efficiënt personeelsbeheer. Kies de basisopleiding die het best bij je past.

Bekijk hier ons aanbod

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.