SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Onze opleidingen zijn 'coronaproof'

Alle opleidingen die we op locatie organiseren gaan door in de meest veilige omstandigheden. De lokalen zijn groot genoeg om voldoende afstand te bewaren en de striktste hygiënemaatregelen worden in acht genomen. We vragen onze trainers en onze deelnemers ook om een mondmasker te dragen tijdens het volgen van een opleiding. Zo kan jij op een verantwoorde manier les volgen. Moest het toch zover komen dat we weer allemaal in ons kot moeten blijven, dan mag je erop rekenen dat we onze klassikale opleidingen omvormen tot volwaardige digitale alternatieven. In dat geval kun jij van thuis uit je kennis aanscherpen, zonder dat er wordt ingeboet aan leskwaliteit. Corona of niet, je kunt je met een gerust hart inschrijven: we verzekeren je dat al onze opleidingen zowel online als ter plaatse  steevast voldoen aan de hoge standaarden die je van SD Worx Learning gewend bent.

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met digitaal leren

Online learning

Dankzij digitaal leren ben je niet meer gebonden aan data en plaats, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Is dit nieuw voor jou? Zet je eerste stappen in digitaal leren met onze gratis proefsessies. Ontdek ons aanbod webinars, livestreamings en e-learnings.

Lees meer

#SamenVoorbijCorona met SD Worx Learning

Ons online opleidingsaanbod maakt je wegwijs in werken tijdens én na corona. Maak je gebruik van tijdelijke werkloosheid, herbekijk je best je loonbeleid of wil je weten hoe je thuiswerk structureel opneemt in je organisatie? Onze livestreams en webinars bieden een antwoord.

Meer info

Hou het hoofd koel met de SD Worx hr-Summerschool

Geef je hr een summer boost. Onze 5 verkwikkende livestreamings stomen je organisatie klaar voor een energiek najaar.

Meer info

Volg de sociaaljuridische actua voor de private social profit

De Sociaaljuridische actualiteit voor de private social profit, dat is 5 keer per jaar een update van het sociaaljuridische nieuws. Dankzij ons vernieuwde aanbod volg je voortaan hoe jij wilt. 

Ontdek de mogelijkheden

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.