SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Werkbaarheidscheques: uitbreiding door coronacrisis

Wist je dat door de coronacrisis het toepassingsgebied van de werkbaarheidscheques van de Vlaamse Overheid werd uitgebreid? Zo kan je nu tot €10.000 aan subsidies ontvangen om te investeren in een betere werkbaarheid binnen je organisatie. O.a. opleidingen rond werkbaarheid (bijv. telewerk) en het psychisch welbevinden van werknemers en werkgevers komen hiervoor in aanmerking. Meer info


Corona update 08/04/21

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen en met het oog op ieders welzijn heeft SD Worx Learning alvast besloten om zeker tot en met juni 2021 enkel online opleidingen te organiseren. Hierom worden de geplande opleidingen op locatie verschoven naar een latere datum of worden deze omgevormd tot een volwaardig digitaal alternatief. Voorlopig worden ook eBlox opleidingen niet meer klassikaal gegeven.

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met digitaal leren

Online learning

Dankzij digitaal leren ben je niet meer gebonden aan data en plaats, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Is dit nieuw voor jou? Zet je eerste stappen in digitaal leren met onze gratis proefsessies. Ontdek ons aanbod webinars, livestreamings en e-learnings.

Lees meer

Ontdek onze opleidingen voor het derde kwartaal van 2021

Werp een blik op onze gloednieuwe opleidingskalender. Klik op de opleiding van jouw keuze en ontdek al onze opleidingen.

Bekijk de kalender

De sociaaljuridische actualiteit op maat van wat jij nodig hebt

Of je nu elke dag in de weer bent met complexe loonberekeningen en hr-administratie dan wel een team van specialisten aanstuurt, als hr-professional ben je maar beter goed geïnformeerd. Daarbij is up-to-date kennis van de sociaaljuridische wetgeving onmisbaar.

Ontdek onze leerformules

Gloednieuw bij SD Worx: ontdek onze e-learnings!

Bij Learning blijven we inzetten op de uitbreiding van onze digitale opleidingsmogelijkheden. Naast webinars en livestreamings bieden we vanaf nu nog een bijkomende online leeractiviteit aan: de e-learning.

Ontdek het aanbod

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.