SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Maatregelen naar aanleiding van de Veiligheidsraad  van 17/11/21

Om de nieuwe coronamaatregelen te respecteren, zowel voor onze deelnemers als voor onze trainers, zetten we onze opleidingen op locatie om naar een online vorm, dit vanaf maandag 22 november 2021 tem 1 april 2022.

Werkbaarheidscheques: uitbreiding door coronacrisis

Wist je dat door de coronacrisis het toepassingsgebied van de werkbaarheidscheques van de Vlaamse Overheid werd uitgebreid? Zo kan je nu tot €10.000 aan subsidies ontvangen om te investeren in een betere werkbaarheid binnen je organisatie. O.a. opleidingen rond werkbaarheid (bijv. telewerk) en het psychisch welbevinden van werknemers en werkgevers komen hiervoor in aanmerking. Meer info

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met digitaal leren

Online learning

Dankzij digitaal leren ben je niet meer gebonden aan data en plaats, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Is dit nieuw voor jou? Zet je eerste stappen in digitaal leren met onze gratis proefsessies. Ontdek ons aanbod webinars, livestreamings en e-learnings.

Lees meer

Ontdek onze opleidingen voor het eerste kwartaal van 2022

Werp een blik op onze gloednieuwe opleidingskalender. Klik op de opleiding van jouw keuze en ontdek al onze opleidingen.

Bekijk de kalender

Ontdek onze basisopleidingen

Onze 5 basisopleidingen rond sociaal recht en personeelsadministratie belichten de 4 fases van tewerkstelling. Elke opleiding staat stil bij een fase van een tewerkstelling, maar dit telkens vanuit een andere invalshoek. Kies de basisopleiding die bij jou past.

Bekijk het aanbod

Ontdek onze nieuwe on demand webinars!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze splinternieuwe webinars. Met actuele topics zoals tijdskrediet, themaverloven, arbeidsongeschiktheid, vakantiegeld, occasioneel & structureel telewerk en veel meer vind je zeker een onderwerp dat bij je interesses past. Hou ons aanbod in de gaten, want ons assortiment wordt telkens uitgebreid.

Bekijk hier de nieuwe webinars

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.