academy

SD Worx Academy, opleidingen voor ieders smaak

Kies zelf waar, wanneer en hoe je je kennis over payroll, sociaaljuridische en andere hr-domeinen een boost geeft. SD Worx Academy zorgt voor een gezonde dosis vitaminen à la carte.

academy

In de kijker

over ons

Bekijk onze opleidingskalender van het eerste kwartaal 2023

Voor een kwalitatieve opleiding die je kan voortstuwen op professioneel vlak, zit je bij ons ongetwijfeld goed. Wil je weten wat we de komende tijd allemaal in petto hebben? Doorblader snel onze opleidingskalender en bekijk het programma t.e.m. maart.

Raadpleeg de kalender
Soft hr campagnebeeld

Investeren in je mensen loont!

Rekruteren in de war for talent, actie ondernemen voor een inclusieve bedrijfscultuur, een strategisch opleidingsbeleid en -plan uitwerken, zorgen voor een krachtig onthaal van nieuwe medewerkers. Het zijn maar enkele van de uitdagingen waar hr- en L&D-professionals vandaag voor staan. Wij helpen je graag op weg met een soft hr leeraanbod.

Ontdek het soft hr leeraanbod hier
Opleidingstrajecten

Nieuw! Word hr-expert met onze blended opleidingstrajecten

Wil jij hr-expert worden? Dat kan met onze blended opleidingstrajecten: een gevarieerde mix van e-learnings, klassikale workshops en on demand webinars. Maak kennis met de gloednieuwe opleidingen rond ontslag, compensation & benefits en sociale wetgeving.

Ik wil meer weten