SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Corona update 11/12/20

Naar aanleiding van de huidige coronacijfers heeft SD Worx Learning besloten om tot en met maart 2021 geen klassikale opleidingen meer te organiseren. Het is voor ons topprioriteit dat al onze cursisten op een verantwoorde manier de les kunnen volgen, in de meest veilige omstandigheden. Aangezien het virus zich blijft verspreiden, willen we vermijden dat verschillende deelnemers in dezelfde ruimte samenkomen. Hierom worden de geplande opleidingen op locatie verschoven naar een latere datum of worden deze omgevormd tot een volwaardig digitaal alternatief.

Voorlopig worden ook eBlox opleidingen niet meer klassikaal gegeven.

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met digitaal leren

Online learning

Dankzij digitaal leren ben je niet meer gebonden aan data en plaats, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Is dit nieuw voor jou? Zet je eerste stappen in digitaal leren met onze gratis proefsessies. Ontdek ons aanbod webinars, livestreamings en e-learnings.

Lees meer

Digitale opleidingskalender van het eerste kwartaal 2021

Met het oog op ieders welzijn heeft SD Worx Learning alvast besloten om zeker tot en met maart 2021 enkel online opleidingen te organiseren. Werp snel een blik op onze gloednieuwe opleidingskalender van het huidige kwartaal en ontdek alle digitale opleidingen die we voor jou in petto hebben!

Bekijk hier

De sociaaljuridische actualiteit op maat van wat jij nodig hebt

Met het nieuwe regeerakkoord en de covid-maatregelen is het nu al duidelijk dat 2021 een bewogen jaar belooft te worden. Het is dus meer dan ooit belangrijk dat je als payroll professional helemaal mee bent met alle sociaaljuridische actualiteit. 

Meer info

Gloednieuw bij SD Worx: ontdek onze e-learnings!

Bij Learning blijven we inzetten op de uitbreiding van onze digitale opleidingsmogelijkheden. Naast webinars en livestreamings bieden we vanaf nu nog een bijkomende online leeractiviteit aan: de e-learning.

Ontdek het aanbod

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.