SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met e-learning

Online learning

Dankzij e-learning ben je niet meer gebonden aan data en plaatsen, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Is dit nieuw voor jou? Zet je eerste stappen in digitaal leren met onze gratis proefsessies. Ontdek ons aanbod webinars en livestreamings.

Lees meer

#SamenVoorbijCorona met SD Worx Learning

Het online opleidingsaanbod van SD Worx Learning maakt je wegwijs in werken tijdens en na corona. Maak je gebruik van tijdelijke werkloosheid, herbekijk je best je loonbeleid of wil je meer weten over hoe je thuiswerk structureel kan opnemen in je organisatie? Onze livestreamings en webinars bieden je een antwoord.

Meer info

Payroll Professional: je eerste stappen - livestreaming

Deze opleiding is al jaren een vaste waarde in het aanbod van SD Worx Learning. Reeds talloze  payroll- en hr-professionals volgden ondertussen het verloop van een volledig payroll-jaar. Op 4 verschillende locaties in Vlaanderen en nu ook via livestreaming.

Meer info

De sociaaljuridische actualiteit op maat van wat jij nodig hebt

Of je nu elke dag in de weer bent met complexe loonberekeningen en hr-administratie dan wel een team van specialisten aanstuurt, als hr-professional ben je maar beter goed geïnformeerd. Daarbij is up-to-date kennis van de sociaaljuridische wetgeving natuurlijk onmisbaar.

Ontdek hier onze verschillende formules

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.