SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Corona update 13/10/20

Naar aanleiding van de stijgende coronacijfers heeft SD Worx Learning besloten om tot het einde van 2020 geen klassikale opleidingen meer te organiseren. Het is voor ons topprioriteit dat al onze cursisten op een verantwoorde manier de les kunnen volgen, in de meest veilige omstandigheden. Nu het virus zich weer in een sneltempo verspreidt, willen we dan ook vermijden dat verschillende deelnemers in dezelfde ruimte samenkomen. Hierom worden de geplande opleidingen op locatie verschoven naar een latere datum of worden deze omgevormd tot een volwaardig digitaal alternatief.

Dit geldt enkel voor de Learning-opleidingen, de eBlox opleidingen gaan voorlopig nog door zoals voorzien.

Opleidingen op maat

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Opleidingen op maat

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Lees meer

Online learning

Plaats- en tijdsonafhankelijk leren met digitaal leren

Online learning

Dankzij digitaal leren ben je niet meer gebonden aan data en plaats, maar studeer je waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Is dit nieuw voor jou? Zet je eerste stappen in digitaal leren met onze gratis proefsessies. Ontdek ons aanbod webinars, livestreamings en e-learnings.

Lees meer

#SamenVoorbijCorona met SD Worx Learning

Ons online opleidingsaanbod maakt je wegwijs in werken tijdens én na corona. Maak je gebruik van tijdelijke werkloosheid, herbekijk je best je loonbeleid of wil je weten hoe je thuiswerk structureel opneemt in je organisatie? Onze livestreams en webinars bieden een antwoord.

Meer info

Vakantierechten, vakantiegeld en decemberafrekening: just in time

Leer vakantiegeld berekenen op het moment dat jij het nodig hebt in jouw organisatie

vakantiegeld-just-in-time

Volg de sociaaljuridische actua voor de private social profit

De Sociaaljuridische actualiteit voor de private social profit, dat is 5 keer per jaar een update van het sociaaljuridische nieuws. Dankzij ons vernieuwde aanbod volg je voortaan hoe jij wilt. 

Ontdek de mogelijkheden

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.