SD Worx Learning
Voor leerervaringen met resultaat

Onze domeinen

Een opleiding op maat van jouw organisatie

Wil je een opleiding uit ons aanbod voor meerdere medewerkers? Of een opleiding specifiek aangepast aan de behoeften van je medewerkers? Al onze opleidingen kunnen wij volledig op maat van je bedrijf aanbieden. Samen met jou nemen we wat je nodig hebt onder de loep en werken op basis hiervan een passend voorstel uit.

Kijk hier voor meer info

Kom naar de Dag van de Payroll Professional

Op donderdag 10 oktober verwelkomen we je graag in San Marco Village te Schelle. Naast een leuke traktatie en een inspirerende keynote speaker kun je ook dit jaar weer 3 workshops kiezen uit 10 zeer actuele en leerrijke thema`s, variërend van sociaal recht, payroll tot hr. Kortom, een niet te missen dag die ervoor zorgt dat je groeit in je job en ervaringen kan delen met 600 payroll collega’s.

Kijk hier voor meer info

Bekijk onze basisopleidingen sociaal recht en loonadministratie

Ontdek onze 4 basisopleidingen voor een correct en efficiënt personeelsbeheer. Kies de basisopleiding die het best bij je past.

Bekijk hier ons aanbod

Daarom kies ik voor SD Worx Learning

Je leert van een specialist

Onze hr specialisten bekijken samen met jou actuele topics op een interactieve en praktische manier. Praktijktips, handige schema's en herkenbare cases staan centraal.

Leren in de beste omstandigheden

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze opleidingen en je comfort als deelnemer.

Resultaatgericht leren

De SD Worx Learning Connected Learning Experience garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van je leerervaring.