Samen bouwen aan het succes van jouw organisatie

SD Worx stimuleert succes in je onderneming, door talent te matchen met de jobs waarin ze floreren, hen te helpen leren en groeien, hen gepast te belonen, én hen de tijd en de middelen te geven om zich te focussen op het werk waarvoor ze het beste van zichzelf willen geven.

Ontdek onze oplossingen
Homepage image

We combineren onze competenties op maat van jouw behoeften

Software

Onze groeiende portefeuille aan technologische hr-oplossingen dekt de volledige loopbaan van medewerkers en staat garant voor een vlotte werknemerservaring.

Outsourcing

Dankzij flexibele oplossingen voor payroll & hr-outsourcing helpen we bedrijven in 150 landen met de verloning van hun werknemers. We garanderen dat de regelgeving wordt gevolgd en bieden hen de ruimte zich op hun kernactiviteiten te focussen.

Consulting

Onze technologie-, fiscale-, juridische- en hr-consultants spreken jouw taal. Ze maken een grondige analyse, verstrekken deskundig advies dat werkt, en reiken vooruitstrevende en pragmatische oplossingen aan.

Meer over consulting
Data

We beschikken over een schat aan hr-data en putten daaruit duidelijke inzichten, slimme analyses en betrouwbare benchmarks zodat organisaties de juiste hr-beslissingen kunnen nemen.

Meer over Data
Mysdworx, one central access via web and mobile app

mysdworx

De perfecte tool voor werkgevers, hr-professionals, werknemers en teamleads.

Via de app hebben werknemers en teamleads de belangrijkste functionaliteiten binnen handbereik, de toegang via het web brengt dan weer voor werkgevers en hr-professionals alle hr-functionaliteiten op 1 plek. 

Maak gebruik van o.a. de volgende functionaliteiten: 

 1. Raadpleeg je loonbrieven 
 2. Vraag je vakantie aan 
 3. Scan je bonnetjes en dien je onkosten in 
  Lees meer
  telewerk

  Telewerken

  Telewerken werd in een mum van tijd het nieuwe normaal. Wij bundelden alles wat je moet weten over telewerk op één overzichtelijke pagina.

   Lees meer
   Calcul coût du personnel pour l’employeur

   Nieuws & Inspiratie

   Blijf up-to-date over belangrijke hr-thema's zoals verloning, welzijn op het werk, digitalisering in HR en nog veel meer. Ontdek hier onze nieuwste blogs, webinars en ebooks.

    

    

    Lees meer
    mobiliteit

    Mobiliteit

    Ga voor slimme mobiliteitskeuzes. Wij bundelden alles wat je moet weten over mobiliteit op één overzichtelijke pagina.

     Lees meer

     Meer dan 90.000 bedrijven vertrouwen op SD Worx

     Emmaüs
     aquafin_logo
     Orange
     Logo_Biocartis
     quick_logo
     Antwerp
     belcotec 100x100
     Trafuco