1. Home>
  2. Wie helpen we?>

Internationale organisaties

Het beheren van hr binnen een internationale onderneming brengt een scala aan complexe uitdagingen met zich mee. Van het navigeren door lokale wetgeving tot het omgaan met diverse softwaresystemen, en van salarysplits tot het realiseren van competitieve beloningsstructuren en een feilloze payroll. Hoe handig zou het dan zijn om voor deze uitdagingen één enkele hr-partner te hebben voor al je vestigingen en medewerkers wereldwijd? Bij SD Worx zijn we die partner. 

Met ons wereldwijde team van payrollspecialisten in meer dan 25 landen bieden wij uitgebreide ondersteuning op het gebied van payroll, hr en sociaaljuridisch advies. Je kunt vertrouwen op onze innovatieve hr-softwareoplossingen om internationaal tewerkstellen tot een succes te maken. Of je nu behoefte hebt aan ad hoc ondersteuning of structureel advies, wij staan voor je klaar.

Contacteer ons
international_people_solution

Waarom kiezen internationale organisaties voor SD Worx?

wayfinder
Actief in meer dan 25 EU-landen

Onze experten actief in meer dan 25 EU-landen zijn perfect op de hoogte van de ingewikkelde lokale wetgeving en helpen je met al je vragen over internationale tewerkstelling.

Gruppe
Eén gestroomlijnde oplossing

Vergeet de wirwar aan contracten, verre callcenters en verwarrende structuren. Bij SD Worx geniet je van het gemak van één contract en één betrouwbaar aanspreekpunt.

Expertise
Meer dan 78 jaar payrollexpertise

SD Worx heeft meer dan 78 jaar expertise op vlak van hr, payroll en sociaaljuridische & fiscale materie.

icon application
Eén overzichtelijk HR-platform

Je internationale payroll beheren is complex, vooral met meerdere providers. Wij zorgen voor een naadloze integratie van al je HR-software in onze toonaangevende tools.

Met SD Worx aan onze zij kunnen we nu op beide oren slapen – we zijn er zeker van dat de formaliteiten voor elke internationale medewerker voldoen aan alle regels én dat ze tijdig en correct hun loon op hun rekening gestort krijgen
Evi Reynaert, Talent Manager, Komatsu Europe International

Vertrouwde partner van wereldvermaarde bedrijven

Orange
Logo-Scotch-Soda_80x80
Komatsu
Siemens

Meer weten? Ga vrijblijvend met ons in gesprek