1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. Partner je met ons?>

Digitale tools voor boekhouding en facturatie

Waarom nog op papier of manueel werken als het digitaal en automatisch kan? Dankzij tools zoals SD Worx Finbox heb je je documenten en facturen altijd bij de hand en kan je ze automatisch opladen in je gebruikelijke boekhoudpakket. En met onze digitale boekhoudsoftware ga je voor een efficiënt en foutloos facturatieproces. Kortom, meer ademruimte voor jou om je klanten met raad en daad bij te staan.

Vraag een demo
lachende medewerker

SD Worx Finbox: vlot en automatisch lonen verwerken

In deze tool vind je alle facturen en boekhouddocumenten gekoppeld aan loon. Je moet zelf niets meer doen als je ‘e-send’ activeert. Alles wordt dan automatisch en in realtime doorgestuurd naar en klaargezet in je boekhoudsoftware. Je kan het dus zelf manueel doen of tijd winnen door SD Worx Finbox voor jou te laten werken. Ook al je klanten die bij SD Worx zijn aangesloten, kunnen er gebruik van maken.

  Meer informatie

  Digitale facturatie via PEPPOL of OCR

  Via PEPPOL e-Invoicing worden facturen volledig digitaal verwerkbaar. Ideaal dus in combinatie met een online samenwerkingsplatform waarop je alle documenten deelt met je klant.

  E-invoicing

  Je facturen elektronisch versturen en ontvangen, zodat je ze meteen digitaal kunt verwerken, biedt tal van voordelen. Dat verloopt erg eenvoudig.

  Via PEPPOL ontvang je een gestructureerd UBL-bestand dat volledig automatisch en foutloos wordt ingelezen in je boekhouding. PEPPOL is beschikbaar onder een open source-licentie die breed wordt aangeboden. Je klant kan ook de pdf-versie van de factuur vlot verwerken. Dankzij het beveiligde en gecontroleerde netwerk gaan nooit facturen verloren. Werkt je kantoor of klant met een OCR-pre-accountingpakket, dan kunnen we de factuur rechtstreeks versturen naar het gevraagde e-mailadres.

   

   Nog meer redenen om met SD Worx samen te werken

    Laat je inspireren door onze experts

    Wat samenwerken met SD Worx voor jou concreet kan betekenen? Je ontdekt het in een reeks korte video’s. Heb je een vraag of suggestie, geef ons een seintje.