1. Home>

Webinars & Events

De wet- en regelgeving bieden niet alleen complexiteit, maar ook veel kansen. Wil je graag up-to-date blijven? Of je laten inspireren? 

Schrijf je in op één van onze livestreams of betalende webinars. Je kan ook opgenomen webinars bekijken waarin onze experten en gastsprekers jou alles vertellen over talloze HR-topics.

Bovendien kan je ontdekken welke evenementen wij organiseren of waar we aanwezig zullen zijn.

Events

Gebruik onderstaande filters om de webinars, livestreams en live-events te verkennen.

Opgenomen webinar

Hervorming regime auteursrechten: de stand van zaken

Opgenomen webinar
Opgenomen op woensdag 7 december 2022

Dit opgenomen webinar bespreekt de stand van zaken naar aanleiding van de geplande wijziging van het fiscale regime van auteursrechten. Je krijgt een inzicht in het concrete wetsvoorstel en de impact ervan op de praktijk. Als er één ding duidelijk is dan is er dat er veel onduidelijkheid bestaat. Bekijk in dit webinar waarom.

Opgenomen webinar

eBlox Budget: bereken, simuleer en vergelijk je loonkost in een paar klikken

Opgenomen webinar
Opgenomen op donderdag 15 september 2022

Loonkosten nemen een belangrijke hap uit het budget van elke onderneming. Daarom wil je ze uiteraard zo accuraat mogelijk budgetteren en opvolgen. Het Belgische loonstelsel is echter complex en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Volg jij nog? Bekijk hier de opname.

Opgenomen webinar

Fietsen leasen voor werknemers in de zorgsector (PC 330)

Opgenomen webinar
Opgenomen op donderdag 14 maart 2024

Waarschijnlijk zal het binnenkort juridisch mogelijk zijn dat medewerkers binnen het paritair comité 330, een deel van hun eindejaarspremie vrijwillig kunnen inruilen voor een fiets. De vraag hierover ligt bij de actuele sectoronderhandelingen op tafel.
Wil je graag meer weten over het uitwerken van flexibele verloningsstelsels en de implementatie van een fietsplan? We vertellen je er graag alles over in deze webinar.

Event

Dag van de Payroll Professional 2024

Event
donderdag 3 oktober 2024

Op 3 oktober 2024 is het weer zo ver! De Dag van de Payroll Professional, hét evenement voor bijleren, netwerken en amuseren. De dag is gevuld met allerlei leerrijke workshops over hr- en payroll. Daarnaast is er de ruimte om te netwerken en te genieten van een hapje en drankje. 

Opgenomen webinar

Reinventing Talentmanagement

Opgenomen webinar

Ben je klaar om jouw talentmanagement naar een hoger niveau te tillen? En ben je daarvoor op zoek naar nieuwe inzichten, tips & tricks? Dan is deze webinar interessant voor jou. We delen onze bevindingen uit een recente Europese studie, alsook werpen we ons licht op tendensen en kaarten enkele best practices aan.

Opgenomen webinar

Onkostenbeheer fiscaal-juridisch nader bekeken

Opgenomen webinar

De huidige hybride manier van werken heeft ook zijn impact op onkostenbeheer. Niet alleen zullen er nieuwe onkosten - die voor de pandemie niet eens bestonden - moeten verwerkt worden, het zal er ook op aankomen de juiste tool te kiezen die dit proces voor jouw organisatie ondersteunt. Alvorens je de beste tool kan kiezen, moet je er eerst voor zorgen dat de basis van je onkostenbeleid goed zit. Tijdens deze webinar gaan we dieper in op het fiscaal-juridisch kader, de verplichte spelregels en de mogelijkheden voor jouw organisatie .

Opgenomen webinar

Het Flex Income Plan van de toekomst

Opgenomen webinar

De tijd staat niet stil en de ontwikkelingen binnen ons Flex Income Plan™ ook niet. Recent is er dan ook een voordeel bijgekomen: Gezondheid, beweging en welzijn. Zo kan je als werkgever individuele coachingsessies of -pakketten aanbieden voor: Mentaal welzijn, beweging, rookstop, voeding. Ontdek er alles over in deze webinar.

  • Previous
  • 1
  • Next