1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Payroll & Reward>

Stel een aantrekkelijk salarispakket samen

Met een interessant loonpakket en het vooruitzicht op groei – niet alleen financiëel – haal je talenten met de juiste vaardigheden en competenties aan boord en bind je ze aan je bedrijf.

Meer weten? Contacteer ons
Subdomain Attrective reward hero
Subdomain Attrective reward 1_2

Technieken voor een innovatief loonbleid

Correcte en marktconforme verloning, verloning op maat en bonus- en loonoptimalisatie zijn technieken die vele werkgevers nu al inzetten.
Laat ons je helpen bij het opzetten en uitvoeren van een innovatief verloningsbeleid: kosteneffectief, fiscaal voordelig en juridisch correct. Ook hebben we daarvoor gebruiksvriendelijke tools ter beschikking.

  choosingorganisation NL

  Meer netto zonder extra kosten

  De belastingsdruk is nergens zo hoog als in ons land. Toch kun je je werknemers meer netto bieden zonder extra kosten voor de werkgever. Onze consultants optimaliseren de verloningsmix voor jou én je medewerkers. Zo blijven ze tevreden en houd jij je kost onder controle. Om uitmuntende individuele prestaties te belonen, bijvoorbeeld, is een bonus – al dan niet in de vorm van aandelenopties – interessanter dan een verhoging van zijn brutoloon.

   flex salary nl

   Flexibel verlonen

   Uit onderzoek blijkt dat medewerkers inspraak willen in de samenstelling van hun loonpakket. Een bedrijfswagen, mobiliteitsbudget of leasefiets? Met het Flex Income PlanTM (FIP) beantwoord je aan elke individuele behoefte van je medewerkers. Tegelijk houd je je loonkosten onder controle. FIP was het eerste budgetneutrale en juridisch waterdichte systeem voor flexibele verloning in België. Als pionier hebben we bijzonder veel ervaring in cafetariaplannen opgebouwd.

    marktcomforme verloning BE

    Marktconforme verloning

    Zonder correcte verloning verlies je de strijd tegen andere bedrijven in je sector. Als marktleider beschikt SD Worx over de meest representatieve loondatabank van het land. Op basis van deze gegevens vergelijken onze consultants je lonen en voordelenpakketten met soortgelijke organisaties op basis van sector, regio, enz.

     Subdomain attractive reward 5

     Dit mag je verwachten

     • Innovatieve verlonings- en optimalisatietechnieken.
     • Performante en gebruiksvriendelijke tools.
     • Objectieve en betrouwbare benchmarkgegevens.
     • Advies op maat door consultants gespecialiseerd in arbeidsrecht, loonfiscaliteit en reward.
     • Degelijke begeleiding bij de invoering.
      Subdomain attractive reward 6

      Dit win jij erbij

      • Duidelijk zicht op de totale verloning van je werknemers en hoe die zich verhoudt tot de concurrentie ─ must in de war for talent.
      • Een geoptimaliseerd loonpakket zonder extra kost.
      • Een imago van moderne werkgever die met geavanceerde verloningstechnieken die medewerkers inspraak geeft in de samenstelling van hun loonpakketten.
      • In orde met alle wet- en regelgeving.
       Subdomain Strat-reward 4

       Consulting

       De tax, legal en reward consultants van SD Worx adviseren je over alle facetten van tewerkstelling, bij alle sleutelmomenten in je bedrijf en in de carrière van je medewerkers. Ze geven strategisch advies bij de uitwerking van je beleid. Ook helpen ze je graag met concrete juridische vragen, de bijbehorende berekeningen en de juiste documenten. Onze dataconsultants adviseren je bij de keuze van KPI's en de interpretatie van analytics en benchmarks.

        Solution CEP hero 1

        Consulting Experience Pack

        Abonnementsformule voor juridisch, fiscaal en hr-advies

        Met deze voordelige formule heb je één vast aanspreekpunt, controle over je budget en geen administratieve rompsomp bij elke ad hoc-consultingvraag.
        Kortom, je bent zeker van de beste ondersteuning.

         Meer weten

         Meer dan 70.000 bedrijven vertrouwen op SD Worx

         Emmaüs
         nike
         aquafin_logo
         Borealis Logo
         Orange
         Logo_Biocartis
         Roche Diagnostics
         quick_logo