1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. Partner je met ons?>

Altijd een kennispartner aan je zijde

Bij SD Worx kunnen je klant en jij rekenen op intuïtieve applicaties, digitale processen en een gepersonaliseerde dienstverlening. Bovendien hebben we heel wat unieke hr- en sociaaljuridische kennis in huis. Samen kunnen we je klanten grondig ondersteunen met kennis van zaken bij hun verlonings- en talentbeleid.

Maak kennis
hero target group pages

SD Worx en Xerius samen op één kennisplatform

Op het gratis portaal www.accdesk.be bundelen SD Worx en Xerius hun expertise en toepassingen. Het platform staat centraal in jouw samenwerking met ons: wil je een applicatie leren kennen of zoek je voor je klant info over een specifiek topic, dan is dit je startpunt. Over nieuwigheden op deze kennishub brengen we je op de hoogte in onze kwartaalnieuwsbrief voor boekhouders.

  Opleidingskalender voor boekhouders en accountants

  SD Worx en Xerius organiseren geregeld inspiratiesessies en opleidingen toegespitst op boekhouders en accountants. Check de agenda op www.accdesk.be.

   Fiscus op Zak 2023: alle fiscale en sociale data gebundeld

   In deze praktijkgids vind je alle belangrijke fiscale en sociale cijfers. De uitgave voor de aanslagjaren 2023 en 2024 is geactualiseerd tot 10 april 2023.

    Naar Fiscus op Zak 2023

    Nog meer redenen om met SD Worx samen te werken

    1. Je krijgt meer tijd vrij voor advies dankzij onze digitale oplossingen voor boeking en facturatie.
    2. Met onze Bedrijfsleidersservice bezorg je zelfstandige bedrijfsleiders maatadvies op basis van realtime loonsimulaties.
    3. Bij je vaste contactpersoon heb je volop de ruimte voor eigen inbreng en bouw je zelfs mee aan onze oplossingen. 
    4. Onze Startersservice begeleidt beginnende werkgevers van a tot z.

     Laat je inspireren door onze experts

     Wat samenwerken met SD Worx voor jou concreet kan betekenen? Heb je een vraag of suggestie, geef ons gerust een seintje.