1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Vlotte personeelsadministratie, minder papierwerk>
 4. Software voor personeelsadministratie>

Internationaal HR-management vereenvoudigd

Operationele efficiëntie, digitale transformatie en een positieve medewerkersbeleving zijn cruciaal voor de groei van je internationale onderneming. Met onze internationale Core HR pak je moeiteloos deze drie succesfactoren samen aan.  SD Worx People is een modern, gebruiksvriendelijk en veilig HR-platform, én een solide basis voor alle andere HR-processen.

Meer weten? Contacteer ons
international corehr header 2

Éen overzicht en één centrale plaats om alle HR- gegevens te beheren

core-hr higher productivity
Hogere productiviteit

Een grensoverschrijdende HRM software, medewerkers- en manager selfservice en geharmoniseerde processen in alle landen verhogen de productiviteit van je HR

core-hr data-driven HR decisions
Data-gedreven HR beslissingen

Standaard rapporteringen en gepersonaliseerde rapporten over sleutelindicatoren geven één geconsolideerd overzicht – in realtime

Cost effective
Kostenefficiënt

Bespaar op de implementatie dankzij de vooraf geconfigureerde internationale en nationale regelgeving en dankzij de standaard integratie met payroll.

Favoriser la flexibilité et l'employabilité des collaborateurs
Klaar voor de ‘gig economy’

Alle data van alle medewerkers en alle HR-processen worden centraal beheerd en zijn vrij te consulteren. Door iedereen. Vanaf elk toestel. In realtime.

Une expérience exceptionnelle pour les employés
Uitzonderlijke medewerkersbeleving

Medewerkers, managers, payroll- en HR-professionals werken samen aan HR op een intuïtief, digitaal platform.

Ontwikkeld om de uitdagingen van de moderne werkplek aan te gaan

SD Worx People is een flexibele Core HR die alle data van je medewerkers en van je organisatie centraliseert. De software is modern, met een intuïtieve gebruikservaring, en vereenvoudigt het personeelsbeheer van alle medewerkers.   Krachtige analytics vormen de basis voor je strategische beslissingen. Dankzij eenvoudige integratie met andere systemen en de ingebouwde conformiteit aan regelgeving zoals GDPR, kan jouw HR-team zich concentreren op wat echt belangrijk is.

  Een geharmoniseerde manier van werken

  Ga voor geharmoniseerde processen in alle landen en business units. Het werknemersdossier en de workflows worden aangepast aan de lokale reglementering en aan je specifieke manier van werken. Zo pas je de vooraf geconfigureerde workflows voor onboarding, transfer of einde contract gemakkelijk aan aan de werkwijze binnen jouw onderneming.

   consulting

   Éen aanspreekpunt voor je HR

   Vele aanbieders van HR-technologie zijn in essentie IT-bedrijven. Bij SD Worx hebben we daarentegen meer dan 75 jaar ervaring in payroll en HR. SD Worx People is daarom volledig geïntegreerd met onze oplossingen voor payroll en workforce management. Wens je ook een oplossing voor talent management? Dat is zo geregeld!

    Ontdek International People Solutions! Contacteer ons

    Groeit mee met jouw bedrijf

    Al je medewerkers, ongeacht hun contracttype of het land van tewerkstelling, genieten van dezelfde geharmoniseerde workflows and gebruikservaring. Ook als het aantal medewerkers in een land beperkt is. SD Worx People is beschikbaar voor 16 landen en in 13 talen. Nieuwe landen kunnen snel en gemakkelijk geconfigureerd worden.

     Tableau de bord SD Worx People

     Één bron voor al je beslissingen

     SD Worx People fungeert als de enige bron voor data-input. Op die manier is ook de volledige en accurate rapportering gegarandeerd en heb je één database als basis voor alle inzichten en beslissingen. Ga voor een duidelijk -globaal of lokaal- overzicht van je headcount, organisatie, medewerkers en lonen. Volg je loonkost op per land, per kostcenter, of per business unit – in realtime.

      

      

      Vertrouwde partner van wereldvermaarde bedrijven

      nike
      Borealis Logo
      Orange
      Logo_Biocartis
      Roche Diagnostics
      quick_logo
      Gestion de la paie internationale

      Wil je SD Worx people verder ontdekken?

      Vraag een demo aan