1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Vlotte en correcte loonberekening >
 5. Thuis in jouw sector>

SD Worx voor bouw

Stevige fundering voor je personeelszaken

Van werfleiders over metselaars tot bekisters: aan knelpuntprofielen geen gebrek in de bouwsector. Met je personeelszaken op orde maak je dan ook écht het verschil in deze krappe arbeidsmarkt. Of je nu pas bent gestart met personeel of een doorgewinterde bouwondernemer bent: dankzij onze jarenlange ervaring bij 6.000 klanten in de sector zijn we jouw solide partner.

Wat kan SD Worx voor jouw bedrijf betekenen?
sectoren bouw

Feilloze loonverwerking

Jouw personeelsadministratie conform aan de laatste wetgeving

Elke maand verzorgen we voor onze bouwklanten bijna 40.000 loonberekeningen. Onze vaste payrollconsulenten staan klaar om je personeelsadministratie te verzorgen en vragen te beantwoorden: altijd dichtbij vanuit een regionaal kantoor in je buurt. Met meer algemene vragen kun je dan weer terecht bij je kantoordirecteur. Die wordt op zijn beurt geruggensteund door ons centrale expertenteam. Zij volgen de wetgeving in de bouwsector op de voet, zodat jij steeds actueel advies krijgt.

Ga met ons in gesprek
Loonverwerking bouw
Consulting_960x540

Kmo-consultancy: juridisch, fiscaal of hr-advies op maat

Een optimale tijdsregistratie en overurenregeling uitdokteren, je woon-werkverkeer slim aanpakken, buitenlandse werknemers correct tewerkstellen, een wervend personeels- en verloningsbeleid op poten zetten … Het zijn stuk voor stuk kolfjes naar de hand van onze kmo-consultants. 

Wist je trouwens dat we geregeld opleidingen en bijblijfsessies organiseren toegespitst op de bouw? Hou dus zeker onze kalender in de gaten. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Telt je onderneming minder dan 10 medewerkers?

  De dienstverlening in ons Ondernemer Pack is helemaal op maat van kleine ondernemingen. Besteed je liever ook het beheer van je verzekeringen, gegevensinvoer voor de loonberekening tot en met het beantwoorden van personeelsvragen uit aan ons? Dan is de formule van het Full Ondernemer Pack meer iets voor jou. Interesse?

   Contacteer ons

   Wat vinden onze klanten?

   De bouw is geen evidente sector, maar zelfs voor de meest complexe vragen staat SD Worx met een helder antwoord klaar. Of ze zoeken samen met ons naar de beste oplossing. Kortom, de samenwerking verloopt soepel én heel persoonlijk, we hebben helemaal niet het gevoel dat we met een leverancier werken.
   Bianca Hechtermans,
   verantwoordelijke personeelszaken, Glas Van Lent
   Ontdek onze service
   De invoer van Geodynamics liep niet van een leien dakje. Om slimmer te werken waren een aantal extra controles noodzakelijk, maar het personeel stond er weigerachtig tegenover. Onze kmo-adviseur bood ons alle nodige ondersteuning en beantwoordde tijdens een vergadering alle vragen van medewerkers. Zo kregen we iedereen toch mee.
   Eric De Winter,
   zaakvoerder, Sanitair De Winter
   Contacteer ons

   Wil je ons beter leren kennen?  

   Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.