1. Home
  2. Boekhouders & accountants
lachende werknemer

Digitale tools voor boekhouding en facturatie

Waarom nog op papier of manueel werken als het digitaal kan? Dankzij onze tool ‘online boekhouddocumenten’ heb je je documenten en facturen altijd bij de hand. En met onze digitale boekhoudsoftware ga je voor een efficiënt en foutloos facturatieproces. Kortom, meer ademruimte voor jou om je klanten met raad en daad bij te staan.

lachende werknemer

Online boekhouddocumenten: vlotte verwerking van salarisgegevens

In deze tool vind je alle facturen en documenten om de salarisgegevens vlot te verwerken in je boekhouding. Naast de pdf-versie kun je de boekingsdocumenten ook gratis digitaal downloaden en inlezen in je boekhoudpakket. Al je klanten die bij SD Worx zijn aangesloten, kunnen er gebruik van maken.

Digitaal beheer van boekingsdocumenten via Codabox

Dankzij de API-integratie van Codabox ontvang je de boekingsdocumenten van SD Worx digitaal (in XML) en volautomatisch in je boekhoudsoftware.

Digitale facturatie via PEPPOL of OCR

Via PEPPOL e-Invoicing worden facturen volledig digitaal verwerkbaar. Ideaal dus in combinatie met een online samenwerkingsplatform waarop je alle documenten deelt met je klant.

E-invoicing

Je facturen elektronisch versturen en ontvangen, zodat je ze meteen digitaal kunt verwerken, biedt tal van voordelen. Dat verloopt erg eenvoudig.

Via PEPPOL ontvang je een gestructureerd UBL-bestand dat volledig automatisch en foutloos wordt ingelezen in je boekhouding. PEPPOL is beschikbaar onder een open source-licentie die breed wordt aangeboden. Je klant kan ook de pdf-versie van de factuur vlot verwerken. Dankzij het beveiligde en gecontroleerde netwerk gaan nooit facturen verloren. Werkt je kantoor of klant met een OCR-pre-accountingpakket, dan kunnen we de factuur rechtstreeks versturen naar het gevraagde e-mailadres.

Nog meer redenen om met SD Worx samen te werken

  1. Met onze Bedrijfsleidersservice bezorg je zelfstandige bedrijfsleiders maatadvies op basis van realtime loonsimulaties.
  2. Bij je vaste contactpersoon heb je volop de ruimte voor eigen inbreng en bouw je zelfs mee aan onze oplossingen. 
  3. Onze Startersservice begeleidt beginnende werkgevers van a tot z. 
  4. Je hebt altijd een kennispartner aan je zijde.

Laat je inspireren door onze experts

Wat samenwerken met SD Worx voor jou concreet kan betekenen? Je ontdekt het in een reeks korte video’s. Heb je een vraag of suggestie, geef ons een seintje.

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken?