1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Vlotte en correcte loonberekening >
 5. Thuis in jouw sector>

SD Worx voor horeca: wij serveren je het allerbeste

Een horecazaak runnen of events organiseren is meer dan een fulltime bezigheid. Maar geen tevreden klanten zonder een gemotiveerde ploeg. Een vlotte en correcte personeelsadministratie is daarvoor essentieel. Met onze Horeca propositie serveren we je de best mogelijke ondersteuning, volledig op smaak van jouw business.

Contacteer ons
sectoren horeca

De Horeca propositie: 3 sterke ingrediënten

Onberispelijke dienstverlening

Onberispelijke dienstverlening van ons sociaal secretariaat

In elk regionaal kantoor staan payrollconsulenten voor je klaar die alle ins en outs van horeca kennen. Zij zorgen voor een feilloze en vlotte loonberekening en bijbehorende personeelsadministratie. Zij kunnen op hun beurt terugvallen op een centraal expertenteam dat de wetgeving, de evoluties en best practices in de sector op de voet volgt.  

Boekhouders en accountants
Weer meer werknemers

De 'full' Horeca propositie: ook je overige administratie uitbesteed

Naast je loon- en personeelsadministratie heb je nog heel wat ander administratief werk: het beheer van je hospitalisatie- en groepsverzekering (inclusief de kwartaalaangifte), gegevensinvoer voor de loonberekening enzovoort.  

Met onze volledige administratieve ondersteuning binnen de 'Full' Horeca propositie ben je ook daarvan verlost. We kunnen zelfs het eerste aanspreekpunt worden voor je medewerkers voor al hun hr-vragen. Het resultaat: jij kunt je volledig focussen op jouw corebusiness.

  Meer weten?
  werknemer horeca

  Versterking nodig? Wij leveren je de interim die je zoekt

  Dringend een kelner of afwasser nodig? Nood aan extra handen voor een evenement? SD Worx helpt je graag bij de zoektocht naar interimpersoneel.

   Lees meer over onze aanpak

   Wil je ons beter leren kennen?  

   Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op