1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Vlotte en correcte loonberekening >

Thuis in jouw sector

Elke branche kent zijn specifieke uitdagingen, zo verschilt de arbeidswetgeving sterk van sector tot sector. Als marktleider zijn we natuurlijk in alle sectoren thuis. Maar wist je ook dat we voor een aantal sectoren aparte teams en oplossingen in huis hebben?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Contacteer ons
Basic training

Sectorkennis vanzelfsprekend

Sectorkennis vanzelfsprekend

In welke sector jij ook actief bent: wij zijn er in thuis! Hoe kan het ook anders, zelfs in de allerkleinste niches hebben wij klanten. In ons juridisch kenniscentrum volgen ervaren juristen dagelijks de wijzigende wetgeving van alle sectoren in België. Elke collega heeft daarbij zijn focussectoren. Ga het zelf maar even na in Ella, onze digitale sociaaljuridische assistent: daar vind je de meest recente informatie over alle sectoren!

sectoren 1

Publieke Sector

Van integratie van diensten over de snelle evolutie van het regelgevend kader tot flexibel werken: binnen besturen, overheidsdiensten en -bedrijven beweegt er heel wat. Met onze krachtige softwaretoepassingen, praktijkgerichte opleidingen en een gepersonaliseerde dienstverlening leveren we pragmatische antwoorden op je payroll en hr-vraagstukken voor alle bestuursniveaus.

  Ons aanbod voor de publieke sector

  Social Profit

  Ziekenhuizen, woonzorgcentra, crèches, zorgverleners, maatwerkbedrijven, en tal van andere socialprofitorganisaties zijn klant bij ons. Voor een optimale dienstverlening worden zij geholpen door een gespecialiseerd team voor wie de specifieke sectorale wet- en regelgeving geen geheimen kent. We ondersteunen onze social profit klanten ook met de juiste tooling en begeleiding, waardoor complexe processen heel vlot kunnen verlopen (denk maar aan opvolging van de IFIC-barema’s). SD Worx is al meer dan 30 jaar de exclusieve partner van Femarbel.

   Ons aanbod voor social profit

   Bouw

   Wanneer ken je de mobiliteitsvergoeding toe? Hoe zet je je arbeiders flexibel in tijdens drukke periodes? En hoe verloon je marktconform? Bijna 6.000 bedrijven uit de bouwsector kloppen met deze en tal van andere vragen aan bij SD Worx voor KMO. Samen met onze partner GeoDynamics zetten we je dan weer op weg met mobiele tijdregistratie.

    Meer over onze aanpak voor bouw

    Horeca

    Van een optimale personeelsbezetting en -kost over planningssoftware voor je personeel tot een vlotte Dimona-administratie: onze 4.000 horecaklanten vinden in elk SD Worx-kantoor minstens één horeca-expert die voor hen klaarstaat. En samen met onze partner Strobbo hebben we een flexibele planningstool in huis.

     Ons aanbod voor horeca

     Kleinhandel en retail

     Voor ruim 5.000 kleinhandelaars en retailers verzorgen we de loonadministratie. Dat we vertrouwd zijn met de statuten, wetgeving en uitdagingen in de sector is dus een understatement. Denk bijvoorbeeld aan de verloning van flexwerkers, voldoende versterking vinden of je medewerkers efficiënt inplannen. En onze flexibele planningstool Strobbo neemt je heel wat manueel werk uit handen!

      

      Contacteer ons

      Sportclubs

      Al meer dan 250 sportclubs kozen voor SportsPay van SD Worx. Deze digitale tool beheert correct en eenvoudig vergoedingen in amateursportclubs. Ook voor sportclubs met vrijwilligers en verenigingswerkers helpt SportsPay heel wat administratieve rompslomp de wereld uit.

      SportsPay van SD Worx in jouw sportclub

       Ons aanbod voor sport

       Transport, haven en logistiek

       Voor de loon- en personeelsadministratie van ‘rijdend personeel’ maakt onze ‘Transportkalender’ een wereld van verschil. De tool is beschikbaar als uitbreiding van het Payrollpakket. Maar onze dienstverlening voor transport, haven en logistiek gaat nog veel verder dan dat. Bij ons gespecialiseerde team kun je terecht met al je vragen rond de complexe arbeidswetgeving, beheersing van personeelskosten enzovoort.

        Neem een kijkje in ons aanbod voor transport en logistiek
        sectoren transport

         Wil je ons beter leren kennen?

         Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.