1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Core HR>

Afwezigheidsregistratie

Empower je medewerkers door ze zelf hun verlof online te laten aanvragen. Managers hebben een duidelijk zicht op de teamkalender en keuren digitaal goed. Ook een correcte verwerking in de payroll is geautomatiseerd.

Meer weten? Contacteer ons
Subdomain absencemgt hero

Afwezigheidsregistratie_Self-service

Self-service

Via onze digitale oplossing vragen je werknemers onder meer vakantiedagen en telewerk aan. De verloftellers worden in realtime aangepast. Zo weten ze meteen op hoeveel verlofdagen ze (nog) recht hebben. Jij bepaalt welke types afwezigheden jouw medewerkers kunnen inplannen via het selfservice-systeem.

  subdomain time-attendance 2

  Transparante flow

  Omdat elke medewerker ook toegang heeft tot de verlofkalenders van zijn collega's, kan hij rekening houden met de vakantieplanning van zijn teamleden. De manager van de aanvrager ontvangt een melding voor goedkeuring, waarna de afwezigheden automatisch worden doorgegeven voor verwerking in de payroll. Daar maken wij als SD Worx een punt van.

   Enregistrement des absences

   Dit mag je verwachten

   • Een geautomatiseerd proces voor de registratie en het beheer van afwezigheden – voor medewerkers, lijnmanagers en payrollbeheerders.
   • Een mobiele selfservice-module, toegankelijk op elk toestel.
   • Integratie met onze tools van voor hr-gegevensbeheer en payroll.
   • Duidelijke goedkeuringsflow.
   • Configuratie op maat van je organisatie.
    Gedeeld werkgeverschap

    Dit win jij erbij

    • Teamoverzichten: zowel managers als medewerkers hebben altijd een transparant overzicht van verloftellers en kalenders van aan- en afwezigheden.
    • Automatische kennisgeving en verwerking van afwezigheden.
    • Geen manuele invoer van gegevens en overtypen meer, dankzij de integratie met je systemen voor hr-datamanagement en payroll.

     Meer dan 70.000 bedrijven vertrouwen op SD Worx

     Emmaüs
     nike
     aquafin_logo
     Borealis Logo
     Orange
     Logo_Biocartis
     Roche Diagnostics
     quick_logo