1. Home
 2. Ondernemers met 1 tot 9 medewerkers
werken aan laptop

Je loon- en personeelsadministratie in deskundige handen

Als zaakvoerder heb je de handen vol met je business. Maar geen tevreden klanten zonder een gemotiveerd team. Een stipte, correcte loonberekening is daarvoor de basis. Met het sociaal secretariaat van SD Worx slaap je op beide oren. Kies tussen onze twee formules: ondernemer pack, en full ondernemer pack.

werken aan laptop

Het Ondernemer Pack: wat is er allemaal inbegrepen?

icoon organisatie kleur
Vaste payrollconsulent

Samen met zijn of haar team verzorgt je vaste payrollconsulent de loonberekeningen. Als erkend sociaal secretariaat staan we ook in voor de bijbehorende aangiften. 

Checklist
Documenten altijd in orde

Tewerkstellingsadministratie nemen we je zoveel mogelijk uit handen, van sluitende arbeidscontracten over een kwalitatief arbeidsreglement tot je verloningsbeleid. 

icoon document kleur
Vlotte link met de boekhouding

Reken op een naadloze verwerking van de lonen in je boekhouding. De kans is trouwens groot dat we al vlot samenwerken met je boekhouder voor andere klanten.

icoon personalinfo kleur
Juridisch advies

Van voltijds naar parttime, opslag of niet, een ontslagprocedure … Bij al deze specifieke vragen staan je payrollconsulent, je kantoordirecteur en onze juridische experten je met raad en daad bij.

icoon groep kleur
Begeleiding bij niet-alledaagse gebeurtenissen

Moet je uitzonderlijk afscheid nemen van iemand? Bij ontslagsituaties begeleiden wij je van a tot z, juridisch én administratief! Krijg je een sociaal inspecteur over de vloer, dan begeleiden wij je ter plaatse vóór en tijdens de inspectieronde. 

Money
Inzicht in je kosten

Jaarlijks ontvang je een budgetvoorspelling, zodat je een goed zicht houdt op je personeelskosten voor het daaropvolgende jaar.

icoon wegwijzer kleur
Praktische software en tools

Heb je een vraag buiten de kantooruren? Met onze digitale tools bezorgen we je ook dan een kwalitatief antwoord, 24/7. Die maken trouwens allemaal deel uit van het Ondernemer Pack, zoals de loonsoftware voor jou en je boekhouder en de smartphone-app om loonbrieven in te kijken of afwezigheden aan te vragen. 

BE_person_anjavanherck
Wij maken erg graag, geheel vrijblijvend, een prijsvoorstel voor je op. Ook met andere vragen kan je bij ons terecht!
Anja Vanherck, Sales Manager, SD Worx voor KMO
Vraag vrijblijvend een prijsvoorstel, of meer informatie

  Ga nóg een stap verder met het Full Ondernemer Pack

  Je kan in de uitbesteding van je personeelszaken nóg een stap verder gaan. Wie kiest voor het Full Ondernemer Pack moet zelf niks meer doen, en is toch zeker dat alle personeelsadministratie vlot verloopt. Wij kruipen dan immers in jouw plaats achter de knoppen van je loonpakket en HR-software. Zo worden wij jouw externe personeelsdienst, aan wie je alles met een gerust hart kan overlaten.

  Wij voeren niet alleen alle gegevens en documenten voor je in, ook alle administratie in verband met het wagenpark of de verzekeringen nemen wij van je over. Als je dat wil worden wij zelfs het eerste aanspreekpunt voor personeelsvragen van je medewerkers.

   Contacteer ons!

    Laten we kennismaken

    We laten je graag zien hoe we jouw organisatie kunnen helpen.