1. Home
 2. Sectoren
werknemers restaurant

SD Worx voor horeca: wij serveren je het allerbeste

Een horecazaak runnen of events organiseren is meer dan een fulltime bezigheid. Maar geen tevreden klanten zonder een gemotiveerde ploeg. Een vlotte en correcte personeelsadministratie is daarvoor essentieel. Met ons Horeca Pack serveren we je de best mogelijke ondersteuning, volledig op smaak van jouw business.

werknemers restaurant
Op restaurant

Het Horeca Pack: 3 sterke ingrediënten

 • De basis: een onberispelijke dienstverlening van ons sociaal secretariaat. In elk regionaal kantoor staan payrollconsulenten voor je klaar die alle ins en outs van horeca kennen. Zij zorgen voor een feilloze en vlotte loonberekening en bijbehorende personeelsadministratie. Zij kunnen op hun beurt terugvallen op een centraal expertenteam dat de wetgeving, de evoluties en best practices in de sector op de voet volgt.  
 • Daarbovenop kun je rekenen op deskundig advies om je loonkosten onder controle te houden en je personeelsadministratie te stroomlijnen. Zo maken we je wegwijs in de statuten (bv. extra, flexi-job, studentenarbeid), overuren, flexibel werken enzovoort. We spreken mensentaal en vertalen complexe arbeidswetgeving naar concrete praktijktips. 
 • Ook inbegrepen in het Horeca Pack: Strobbo. Met deze flexibele planningstool win je kostbare tijd door contracten en Dimona-aangiftes te automatiseren. De tool geeft ook aan hoe je kosten bespaart door slimmer te plannen
  Een vraag over het Horeca Pack?

  M-Eatery tekent voor payroll en consulting op horecamaat

  Ann Beullens is de administratieve motor achter vleesrestaurant M-Eatery, op een steenworp van het Mechelse station. In tandem met de horeca-expert van het kmo-kantoor om de hoek slaagt ze erin een correcte payroll te voeren voor haar negenkoppige vaste ploeg en een tiental deeltijdse krachten.  

  Lees de getuigenis

   Telewerken

   Het Full Horeca Pack: ook je overige administratie uitbesteed

   Naast je loon- en personeelsadministratie heb je nog heel wat ander administratief werk: het beheer van je hospitalisatie- en groepsverzekering (inclusief de kwartaalaangifte), gegevensinvoer voor de loonberekening enzovoort.  

   Met onze volledige administratieve ondersteuning binnen het Full Horeca Pack ben je ook daarvan verlost. We kunnen zelfs het eerste aanspreekpunt worden voor je medewerkers voor al hun hr-vragen. Het resultaat: jij kunt je volledig focussen op jouw corebusiness.

    Meer weten over het Full Horeca Pack?
    Coworkers

    Versterking nodig? Wij leveren je de interim die je zoekt

    Dringend een kelner of afwasser nodig? Nood aan extra handen voor een evenement? SD Worx helpt je graag bij de zoektocht naar interimpersoneel.

     Lees meer over onze aanpak

     Wil je ons beter leren kennen?  

     Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

      Geef een seintje