Simulatietools

Wil je berekenen hoeveel netto er overblijft van een brutoloon? Of hoeveel dagen de opzegtermijn na een ontslag bedraagt? Dit en vele andere zaken ontdek je in slechts een paar klikken via onze handige simulatietools:

Bruto-netto calculator

Bekijk snel welke impact een aanpassing van bruto- op nettoloon heeft, en omgekeerd. Deze tool houdt rekening met alle factoren.

Meer info

Berekening opzeggingstermijn - bedienden

Met deze tool bereken je de opzeggingstermijn van een bediende conform het eenheidsstatuut.

Meer info

Vakantiegeld berekenen

Met deze tool bereken je hoeveel dubbel vakantiegeld je jouw bediende moet betalen.

Meer info

Berekening VAA Bedrijfswagens

Als medewerkers hun bedrijfswagen ook persoonlijk gebruiken, is dat een voordeel alle aard (VAA). Daarop is bedrijfsvoorheffing verschuldigd. Bereken hoeveel extra jouw medewerker moet betalen.

Meer info

Recht op klein verlet

Ga na of een gebeurtenis in aanmerking komt voor klein verlet. Ook ontdek je met deze tool voor hoelang en wanneer dat dan geldt.

Meer info

Moederschapsrust

Met deze tool weet je vanaf wanneer jouw zwangere werkneemster mag thuisblijven en voor hoelang.

Meer info

Mobiliteitsbudget: naar een duurzame mix

Met deze tool krijg je een idee van welk budget overeenstemt met je firmawagen en stel je met dat bedrag in enkele klikken een nieuwe mix van vervoersmiddelen samen.

Meer info

Vakantiedagen

Bereken snel hoeveel vakantiedagen jouw bediende nog mag opnemen dit jaar.

Meer info

Eindejaarspremie

Benieuwd of jouw bediende recht heeft op een eindejaarspremie dit jaar en hoeveel die dan netto bedraagt? Ga dan snel aan de slag met deze tool om het bedrag uit te rekenen!

Meer info

Bruto-netto calculator publieke sector

Bekijk snel welke impact een aanpassing van bruto- op nettoloon heeft, en omgekeerd. Deze tool houdt rekening met alle factoren en is speciaal ontworpen voor de publieke sector.

Meer info

Winstpremie

Deze simulatie berekent de werkgeverskost en het nettobedrag op basis van het bedrag dat je wenst uit te keren als premie. Tevens maken we voor jou de vergelijking tussen de nieuwe winstpremie, een gewone bonus en de niet-recurrente resultaatsgebonden voordelen.

Meer info