1. Home>
 2. Oplossingen>

Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen

Correct en marktconform verlonen is de basis. Daarbovenop wil je dat schaarse talent aantrekken én behouden. Hen belonen als het goed gaat, zonder dat je loonkosten ontsporen. SD Worx adviseert in elke situatie: van eerste aanwerving tot internationale tewerkstelling. Van een loonbeleid opstellen tot een mobiliteitsbudget invoeren. En we hebben de tools en begeleiding om alles vlot te implementeren.

Contacteer ons
Frau liest über Workforce Management

Krijg het beste in Payroll & Reward

Idea
One-stop-shop

Voor elke behoefte en keuze kun je zonder zorgen terecht bij 1 betrouwbare partner.

SD Worx Zeiterfassung Weitere Infos
Integraties

Gebruiksvriendelijke tools, integreerbaar met je andere systemen.

SD Worx Zutrittskontrolle Weitere Infos
Multidisciplinair

Payroll, hr, tax, legal, technologie – onze experts adviseren je graag.

domain payroll

Ken het totaalplaatje

Met SD Worx is een correcte loonberekening evident, waar ook ter wereld. Bovendien krijg je zicht op je totale personeelskosten. Geen verrassingen meer. Alleen zo kun je een echt strategisch loonbeleid voeren.

 

  domain core

  Geef je medewerkers meer

  Een salaris bestaat uit meer dan cash. Cafetariaplannen, verloning op maat, bonus- en loonkostenoptimalisaties. De codewoorden zijn individualisering en keuzevrijheid. Zonder dat jouw loonkosten stijgen.

   

   domain workforce

   Verloning en beloning is expertenwerk

   Net zoals jij jouw business kent, kennen wij de onze als geen ander. Dagelijks volgen onze juristen en fiscalisten de snel veranderende wetgeving ter zake op de voet. Profiteer dan ook van onze kennis, expertise en ons advies

    

    Je Payroll & Reward op punt stellen?

    We bekijken graag samen hoe we je verlonings- en beloningsbeleid kunnen omvormen naar een troef in deze schaarse arbeidsmarkt. Geef ons een seintje!