1. Home>
 2. SD Worx>
 3. onze klanten>

Flexibel werken bij Yuki: een naadloze overgang

Yuki

Visma Yuki, opgericht in 2007 en sinds 2020 onderdeel van Visma, is een toonaangevende aanbieder van cloudgebaseerde boekhoudsoftware in België en Nederland. Het bedrijf wilde flexibeler werken mogelijk maken en tegelijkertijd de verbinding tussen teamleden versterken.

  Verbinding is essentieel bij Yuki

  Een cloudgebaseerd softwarebedrijf zou natuurlijk naadloos digitaal en op afstand werken moeten faciliteren. Daarom koos Yuki voor de cloudgebaseerde salarisadministratie van SD Worx. Voor Ellen Sano, Managing Director van Yuki, is het behoud van teamverbinding in een wereld van thuiswerken essentieel. Ellen: "Onze digitale basis stelt ons in staat om overal te werken, maar we hechten veel waarde aan persoonlijke connecties. We stellen hoge eisen aan ons team, maar vinden het ook belangrijk dat ze tijd hebben voor plezier en ontspanning, zowel op het werk als thuis."

   "Bij Yuki gaat het eerder over een naadloze overgang tussen werk en privé-leven dan om een zoektocht naar een balans. Deze aanpak verrijkt niet alleen ons persoonlijke leven, maar verhoogt ook onze productiviteit en werktevredenheid."

   Ellen Sano, Managing Director bij Visma Yuki C

    Werknemers voelen de voordelen van dit beleid

    Ignace Claessens, Customer Success Team Lead bij Yuki, zegt: “Het is geweldig dat thuiswerken een haalbare optie blijft. Ook voor de teams waar dat in het begin minder evident leek en waar ze aanpassingen hebben moeten maken. Dit bevordert echt een ondersteunende en flexibele werkomgeving."

     Flexibel werken is onderdeel van de bedrijfscultuur

     Ellen ziet flexibel werken als een essentieel onderdeel van Yuki's bedrijfscultuur, wat hen helpt om zich te onderscheiden in een krappe arbeidsmarkt. Hoewel het moeilijk kan zijn om de concrete voordelen van thuiswerken te meten, meet Yuki succes door de betrokkenheid van het team actief te monitoren en regelmatig feedback te vragen over flexibele werkregelingen.

       Ontdek wat wij te bieden hebben op vlak van flexibel werken

       Hoe we jou kunnen helpen om flexibiliteit werkbaar te maken?

        Ontdek ons aanbod