1. Home>
  2. Nieuws & inspiratie>
  3. Telewerken>

Flexibel werken wordt must in war for talent

perfect match flexibel werken

Een professionele relatie is net als een puzzel. Om succesvol samen te werken moet het ‘klikken’, vanaf de eerste kennismaking maar liefst ook lang daarna. Wat is het geheim achter die klik?

Wij vonden de 7 puzzelstukken die -indien juist gelegd- zorgen dat een werkgever aantrekkelijk kan zijn en een perfecte match kan creëren met zijn werknemers.
Dit ebook behandelt het tweede puzzelstuk "flexibel werken".
Wij zochten uit hoe je in de war for talent met flexibel werken het verschil kan maken.

Download nu
perfect match flexibel werken
BE_blog_telewerk_1200x800
Blog

Telewerk: de 7 meest voorkomende vragen

Telewerk is intussen helemaal ingeburgerd. In veel organisaties kunnen medewerkers er tegenwoordig voor kiezen om een of meerdere dagen per week van thuis te werken. Een extra troef in de war for talent! Maar ken je ook alle spelregels? Mag je telewerk verplichten, hebben thuiswerkende medewerkers recht op een kostenvergoeding en hoe voer je structureel telewerk in? Hierbij het antwoord op de meest voorkomende vragen. 

Door Katleen Jacobs2023-01-23
hybridewerk
Blog

Deels op kantoor, deels thuis: 6 tips om van hybride werken een succes te maken

Na meer dan een half jaar verplicht thuiswerken voor mensen met een kantoorjob, breekt binnenkort een nieuwe fase aan. Vanaf 9 juni mogen we één dag per week terug naar kantoor, vanaf juli is telewerk – voorlopig – niet langer verplicht maar sterk aanbevolen. Vliegen we dan met zijn allen terug vijf dagen per week naar kantoor? "Het zou beter zijn als de slinger ergens in het midden belandt”, zegt Kim Van Houtven, Senior HR Consultant van SD Worx. Dit zijn haar tips om dat nieuwe hybride werken in goede banen te leiden.

Door Kim van Houtven2021-06-02