1. Home
Teamwork voor KMO's

Versterk je kmo met 400 specialisten

Zoveel payroll- en hr-experten telt SD Worx voor KMO: ervaren payrollconsulenten, juridische experts in het sociaal secretariaat, uitzendconsulenten, softwarebouwers ... Samen ondersteunen zij maar liefst 60.000 kmo’s. En allemaal delen ze dezelfde ambitie: samen met jou bouwen aan het succes van je onderneming.

Teamwork voor KMO's

Waarvoor kan je allemaal bij ons terecht?

Je uitdagingen en prioriteiten worden in sterke mate bepaald door je bedrijfsgrootte, sector en de economische conjunctuur in het algemeen. Maar bovenal is jouw bedrijf uniek, met een eigen visie, ambities en organisatiecultuur. Je personeelsbeleid is daar de spiegel van. Samen puzzelen we de juiste oplossingen in elkaar en we bezorgen je maatadvies. Daarbij hanteren we onze beproefde aanpak en delen we alle best practices die we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

  Uitzendarbeid en rekrutering

  Tijdelijk nood aan extra handen of specifieke expertise? Of op zoek naar permanente versterking voor je team? Je mag op beide oren slapen, want wij leveren je snel de gepaste interimkracht of schuiven geschikte kandidaten naar voren om je vacature in te vullen.

   Lees er meer over

   Loonberekening en personeelsadministratie

   Je vaste payrollconsulent staat samen met zijn of haar collega’s en kantoordirecteur garant voor een feilloze en tijdige berekening van de lonen van je medewerkers. Aan jou de keuze welke hr-administratie je precies aan ons toevertrouwt.

    Ontdek hoe we je ondersteunen

    Juridisch, fiscaal en hr-advies

    Met meer dan 60 juristen en adviseurs is SD Worx voor KMO een van de grootste en meest ervaren kmo-adviesbureaus op de markt. We hebben experts in huis die je adviseren en ondersteunen rond flexibel verlonen, talentmanagement, het opzetten van een telewerkbeleid enzovoort.

     Maak kennis met onze experts

     Internationale tewerkstelling

     Reiken je ambities tot over onze landsgrenzen, dan komt daar wellicht ook versterking bij kijken in het buitenland. Maar wat zijn daar je fiscale verplichtingen, klopt het juridische plaatje en wie verzorgt er je payroll? We adviseren en begeleiden je in 18 verschillende markten.

      Lees meer over onze dienstverlening

      Tijdsregistratie en personeelsplanning

      Of: twee processen die de sleutel zijn voor je kostenbeheersing, een gemotiveerd team en tevreden klanten. Met onze performante oplossingen als ruggengraat zetten we samen een juridisch waterdicht systeem op poten.

       Ontdek onze oplossingen en aanpak

       Payroll- en hr-software

       Gebruiksgemak loopt als rode draad doorheen onze softwareportfolio voor payroll en hr. Van ons performante loonpakket voor kmo’s over een handige smartphone-app voor je medewerkers tot een ingenieuze digitale juridische assistent: met slimme processen en pragmatische antwoorden ontzorgen we je de klok rond.

        Lees meer over onze software

        Opleidingen, infosessies en workshops

        Bijblijven met de sociaaljuridische actualiteit, een eerste kennismaking met talentmanagement of inspiratie voor je loonbeleid? In onze opleidingskalender specifiek voor kmo’s vind je zeker een opleiding, infosessie of workshop naar je gading.

         Kom alles te weten over onze opleidingen
         Caroline Desait van Ice-Watch
         Tijdens enkele workshops sociaaljuridische thema’s kreeg ik antwoorden die ik nergens anders vond. Vandaar onze overstap naar SD Worx.
         Caroline Desait, hr-verantwoordelijke, Ice-Watch
         Ook klant worden?

         Hoe kunnen we je helpen?

         Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

          BE_illustratie_womanmanshakinghands

          Eenvoudig en concreet

          Dat de loonberekening en de arbeidswetgeving in België complex zijn, is geen geheim. Logisch dus dat je er niet altijd even vertrouwd mee bent. Daarom geven we concreet toepasbaar advies in mensentaal en maken we onze tools zo intuïtief mogelijk. En afspraken en deadlines zijn heilig, ook dat engagement van onze medewerkers benadrukken we graag.

           Meer weten over onze aanpak?
           Grote kmo

           Altijd dichtbij en bereikbaar

           We gaan voor maximale bereikbaarheid, in een van onze 50 kantoren verspreid over het land of telefonisch. Daarnaast investeren we  sterk in digitale tools en communicatie. Zo garanderen we 24/7 het best mogelijke antwoord.

           Wil je ons beter leren kennen?

           Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

            Geef ons een seintje