1. Home>
 2. SD Worx>
 3. onze klanten>

Hilaire Van Der Haeghe introduceert sterk loonbeleid

Hilaire Van Der Haeghe Wilrijk

Familiebedrijf Hilaire Van Der Haeghe verdeelt vorkheftrucks, landbouw- en tuinmachines. 116 medewerkers zijn aan de slag in 3 vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Groei en ambities inspireerde hen om werk te maken van een competitief loonbeleid. Voor de uitwerking en introductie ervan lieten ze zich daarbij assisteren door SD Worx.

  Sara Crooymans, HR director bij Hilaire Van Der Haeghe: 

  Ons nieuwe loonbeleid moest marktconform zijn, maar ook transparant voor (toekomstige) medewerkers. Dit heeft geleid tot een positieve impact op de tevredenheid van medewerkers, maar ook op ons vermogen om talent aan te trekken en te behouden.

   SD Worx ontwikkelde en introduceerde een loonbeleid

   Hilaire Van Der Haeghe deed een beroep op de diensten van SD Worx voor de uitwerking en de introductie van het nieuwe loonbeleid.  De consultants waren erop gebrand om niet zomaar een oplossing te bieden, maar maatwerk dat waarde toevoegt aan de bedrijfscultuur en de prestaties.
    

    Professionele ondersteuning bij de ontwikkeling en de communicatie van het nieuwe loonbeleid

    Het blijft gevoelige materie, zo’n loonbeleid. En je wilt zeker zijn dat alles marktconform is en juridisch steekhoudt. Daar kunnen de consultants van SD Worx je van verzekeren. Maar ze kunnen je ook bijstaan bij de communicatie naar evt. ondernemingsraad en de medewerkers. 

      Bij Hilaire Van Der Haeghe nemen ze de stap richting flexibele verloning

      Dat de ene werknemer de andere niet is, weten ze ook bij Hilaire Van Der Haeghe. En dat brengt verschillende behoeften met zich mee op het vlak van verloning. Binnen een cafetariaplan kunnen medewerkers hun eigen keuzes maken voor hun loon. 

       Is jouw loonbeleid klaar voor de toekomst?

       Neem de sprong naar marktconformiteit, transparantie en groei met SD Worx als je betrouwbare HR-partner.

        Ontdek onze oplossing op maat