1. Home>
 2. SD Worx>
 3. onze klanten>

Proost op groei! Eerste medewerker voor The Wine Center

Een unieke ‘wine-and-dine-experience’, zo omschrijft Sanaz Sadegh haar trendy horecazaak The Wine Center op het Antwerpse Zuid. De combinatie van bar, shop en educatieruimte opende in 2021 de deuren. Om verder te kunnen groeien, nam Sanaz haar eerste vaste medewerker in dienst: een topsommelier. Dankzij de startersservice van SD Worx was die aanwerving snel beklonken.

Bekijk het verhaal van Sanaz

  Na de beslissing, het papierwerk

  “Ga ik direct voor een vaste aanwerving of zoek ik een interimkracht, was zo een van de vragen”, herinnert Sanaz zich. “Het eerste gesprek met mijn startersadviseur bracht meteen duidelijkheid. Omdat ik met mijn zaak structureel wil groeien, en geen tijdelijke druktepiek wil opvangen, was een vaste medewerker de beste oplossing. Hij wees me ook op mijn verplichtingen als werkgever, zoals de RSZ-registratie en Dimona-aangifte.”

   Tijdens de opstart werd ik van a tot z ontzorgd. Mijn startersadviseur hielp me bij het opstellen van het arbeidsreglement en een optimaal verloningspakket voor mijn medewerker. – Sanaz Sadegh, zaakvoerder van The Wine Center

    Eenmaal de beslissing was genomen, kon Sanaz rekenen op SD Worx voor de administratieve opvolging van alle opstartformaliteiten. “Tijdens de start werd ik van a tot z ontzorgd. Mijn startersadviseur hielp me bij het opstellen van het arbeidsreglement en werkte een optimaal verloningspakket uit, op maat van de behoeften en voorkeuren van mijn kandidaat, inclusief relevante policy’s voor een bedrijfswagen, gsm en laptop.”

     BE_NL_Raf-20Janssen_300x300
     Zorg dat de relatie met je eerste werknemer ook echt goed zit. Van meet af aan en op alle vlakken.”
     BE_NL_Raf-20Janssen_300x300
     Raf Janssen, Adviseur Partners & Starters SD Worx, SD Worx

     Snel, simpel en binnen de 24 uur

     Ook na de opstart van haar nieuwe medewerker wordt Sanaz nog ondersteund. “Vandaag doen we een beroep op SD Worx voor de payroll. Via hun online hr-platform mysdworx verloopt alle loonadministratie volledig digitaal. Even de uren in de kalender zetten, een muisklik en weg is het. Binnen no-time krijg ik een mailtje dat de loonberekening klaarstaat. Ik hoef enkel nog te checken en goed te keuren. Digitaal worden we echt heel snel en vlot geholpen. Bij een volgende aanwerving kloppen we absoluut weer bij SD Worx aan. Ze hebben ons al zo goed geholpen, dus waarom veranderen wat werkt?"

      Even de uren in de kalender zetten, een muisklik en weg is het. Binnen no-time krijg ik een mailtje dat de loonberekening klaarstaat. Ik hoef enkel nog te checken en goed te keuren. Snel, simpel en binnen de 24 uur. – Sanaz Sadegh, zaakvoerder van The Wine Center

       Dat smaakt naar groei

       The Wine Center is meer dan een bar. Klanten kunnen er terecht voor een goed glas wijn, een uitgebreid diner, degustaties en workshops. Of ze kiezen hun favoriete fles in de exclusieve wijnshop. Er zit veel potentieel in de zaak, een dochteronderneming van Terra Persa, Sanaz’ eigen importbedrijf dat als enige in West-Europa exclusieve wijn importeert uit de staat New York. 

       “Om nog meer kenners en liefhebbers te laten kennismaken met onze fantastische wijnen, willen we extra proeverijen en workshops geven”, verduidelijkt Sanaz. “Hiervoor zocht ik een ervaren sommelier. Maar bij een eerste aanwerving komt heel wat kijken. Het startersteam van SD Worx stond klaar om al mijn vragen te beantwoorden.”

        Overweeg je ook een eerste aanwerving? Laat het ons weten. We helpen je graag.