1. Home
denkende man

Een professioneel personeelsbeleid voor je kmo

De kracht van je bedrijf, dat zijn je medewerkers. Maar hoe vind je gemotiveerde mensen en zorg je dat ze graag komen werken? Wat met complexe selectieprocedures, marktconforme verloningen en opleidingen? Een professioneel hr- of personeelsbeleid voor je kmo maakt alles helder, zowel voor jou als je hele team. Zo bouw je samen aan je groei. En wij bouwen graag mee.

denkende man

Advies over de hele lijn: van kandidaat over ancien tot ex-collega

icon employee
Medewerkers vinden

Van aantrekkelijke loonvoorstellen, een strategie om vacatures in te vullen tot je hele rekrutering uitbesteden – onze experts helpen je de juiste profielen aan te trekken.

icon group
Medewerkers laten groeien

De talenten en verwachtingen van je medewerkers in kaart brengen, individuele ontwikkelingsmogelijkheden uitstippelen en coachen – onze experts staan je bij.

SME_BE_Icon_Approval_Colour_240x240
Medewerkers motiveren

Wat drijft je medewerkers en wat willen ze net anders zien? We vragen het hen. Zo kun je gericht het welzijn van je medewerkers en hun engagement op peil houden of verhogen.

open door
Medewerkers laten gaan

Elk afscheid is lastig, ook van een medewerker. Onze consultants gidsen je door het sociaaljuridische papierwerk en ondersteunen je bij conflicten en exitgesprekken.

Samen zorgen we voor jouw mensen

De weg die medewerkers afleggen – van aanwerving tot vertrek – vind je idealiter terug in een personeelsbeleid op maat van jouw bedrijf. Een aantrekkelijk loonbeleid mag daarin niet ontbreken. Daarnaast maak je je hr-aanpak sterk met efficiënte processen, afspraken en tools.

Hoe je dat doet als je met één been op de werf staat, met het ander al onderweg bent naar een klant en ondertussen ook de boekhouding in het oog houdt? Daarvoor zijn wij er.

  Hoe kunnen we helpen?

  Vertel ons over je bedrijf, je medewerkers, waar je naartoe wilt en welke obstakels op je pad liggen. Leg al je personeelszorgen op tafel – we kunnen goed luisteren. Maar dat niet alleen: als we weten wat jij, je bedrijf en je medewerkers nodig hebben, dokteren we samen uit hoe we het personeelsbeleid in je kmo efficiënt kunnen opzetten of verbeteren. Maatwerk, dus.

   Contacteer ons

   Geniet van de rust, structuur en tevreden medewerkers

   Aantrekken, aanwerven, motiveren – we begeleiden je bij al je personeelszaken. Met een professioneel personeelsbeleid is je bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Je medewerkers krijgen precies wat ze verdienen, afspraken zijn helder gestructureerd en je team heeft alle handvatten om te werken aan nog mooiere resultaten. En jij krijgt gemoedsrust, meer tijd en waardering van je collega’s in de plaats. Mooi zo!

    Een doelgerichte professionele hr-aanpak voor jouw bedrijf

    icon organisation

    Ondersteuning wanneer jij dat wilt

    Zoek je een klankbord voor een specifieke uitdaging of wil je dat een professional zich ontfermt over je hele personeelsbeleid? Jij kiest wanneer je SD Worx inschakelt.

    icon staffing

    van een hr-expert op maat

    Om zeker te zijn dat je personeelsbeleid meegroeit met je ambities, koppelen we precies die hr-expert aan je kmo die alles afweet van je sector en je groeifase.

    icon payroll

    voor all things HR

    Reken op het meest complete hr- en personeelsadvies op de markt en de beste digitale tools om je hr-beleid op rolletjes te laten lopen. Volgens de regels van de kunst én de wet.

    icon reward

    Ruim 75 jaar ervaring

    Hr is ons vak, al meer dan 75 jaar. Die ervaring en brede hr-kennis delen we met plezier om van jouw kmo een nog aantrekkelijkere werkgever te maken. Maak er gebruik van.

    Volledige hr-dienstverlening

    We kennen de kneepjes van het hr-vak door en door. Ons brede netwerk is bezaaid met consultants met specialisaties in alle hr-domeinen. Zo krijg je voor elke vraag pasklare, praktische én correcte ondersteuning. Denk aan: 

    • de professionalisering van je totale personeelsbeleid: bijvoorbeeld via een hr-scan, een doordacht loonbeleid en advies bij functiebeschrijvingen, rekrutering & selectie, teamdesign en performance management.
    • een doorgedreven focus op je kmo als werkgever: bijvoorbeeld met loonbenchmarks, onboarding checklists, workshops en bevragingen.
    • individuele begeleiding  voor je medewerkers: bijvoorbeeld via assessment of development centers, verzuimgesprekken, mobiliteitsplannen en outplacement.

    Maar we zijn vooral een sparringpartner voor jou als ondernemer. Via bijvoorbeeld hr-klankbordsessies, coaching in sollicitatie-, evaluatie- of exitgesprekken en adviesverlening over hr-tools en -technologie, helpen we je dagelijkse hr-taken makkelijker te maken

     Deze kmo’s profiteren al van een professioneel personeelsbeleid

     Roche logo

     Ook de vruchten plukken van een professioneel personeelsbeleid?

     Medewerkers vinden, gemotiveerd houden en laten groeien. Dat is volledig onze dada. Met praktisch advies bij al je personeelszaken en een professioneel personeelsbeleid als stevige basis, wordt jouw bedrijf een nog aantrekkelijkere werkgever.

      Neem contact op