1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Talent & Carrière>

Breng Talentmanagement naar het volgende niveau

Talent is de grootste troef van elke organisatie. Maar zoals ons nieuwe onderzoek onthult, kan effectief talentmanagement voor iedereen iets anders betekenen. Voor HR-teams is het de uitdaging om de prioriteiten van zowel het bedrijf als de medewerkers op één lijn te brengen. Ontdek hoe je een talentstrategie kunt ontwikkelen die perfect aansluit bij de behoeften van al je stakeholders.

Ontdek ons e-book
The Perfect Match

  Benieuwd naar meer resultaten uit ons onderzoek?

  Ons onderzoek bij werkgevers én werknemers wijst uit dat er nog veel onontgonnen terrein is als het gaat over talentstrategie. Werknemers en werkgevers zitten hierbij vaak niet op dezelfde lijn. Wij brachten 5 grote uitdagingen in kaart. We laten er onze experten op los en geven je tips hoe je je  talentmanagement naar het volgende niveau kan tillen, terwijl je tegelijkertijd rekening houdt met de behoeften van het bedrijf, HR en je medewerkers.

   Vertel me alles

   Op zoek naar meer inspiratie?

   Waarom talentmanagement?

   Waarom talentmanagement cruciaal is voor je bedrijf

   Wij bevroegen werkgevers en werknemers in een uitgebreide enquête over talentmanagement. Wat blijkt: beide partijen hebben vaak sterk uiteenlopende verwachtingen als het over de talentstrategie gaat. Een van pijnpunten? Veel werkgevers zijn niet snel genoeg meegegroeid met de veranderende behoeften van (hun) werknemers. En dat zorgt voor onvoorziene talentuitdagingen in organisaties.

   Lees meer
   Waarom duurzaam talentmanagement cruciaal is voor je bedrijf

   Bekijk onze video's

     Test het zelf

      Hoe future proof is jouw talentmanagement?

      Ontdek de sleutel tot een toekomstbestendig talentmanagementproces. Is jouw onderneming klaar voor de toekomst? Doe nu mee aan onze test en ontdek of jouw aanpak voor talentmanagement toekomstbestendig is. Als je klaar bent, delen we tips om je prestatie- en talentmanagementstrategie naar een hoger niveau te tillen. Let’s go!

       ebook-talent

       E-book: een talentstrategie die werkt voor je bedrijf én je medewerkers

       Op basis van ons onderzoek bij werkgevers en werknemers, formuleerden we 5 belangrijke tips over talentmanagement, In dit e-book ontdek je hoe je ze toepast in jouw bedrijf en wat experts erover te zeggen hebben.

       1. Geef werknemers "power"
       2. Vertrek vanuit het talent
       3. Creëer een ecosysteem
       4. Match vraag en aanbod
       5. Investeer in talenttechnologie

       Download het e-book