1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. Partner je met ons?>
 4. Accountants Market>

Visma l yuki

BE_SME_YukiVisma_1200x800.png
SME_BE_People-in-a-meeting_640x360.png

Meer info over Visma l yuki

Visma | yuki is een internationaal fintech bedrijf dat zich specialiseert in cloud boekhoudsoftware voor accountants en ondernemers. Bij Yuki zijn we ervan overtuigd dat boekhouden sneller, eenvoudiger en leuker kan. Alles wat je nodig hebt binnen één modern, sterk geautomatiseerd, online platform. Wij stellen accountants en ondernemingen in staat hun bedrijf te runnen op basis van de best beschikbare informatie. Altijd actueel, betrouwbaar en begrijpbaar.

Met Yuki heb je volledige controle over de financiële administratie. Innovatie en intelligentie vertaald naar gemak. Meer efficiëntie, meer inzicht, meer daadkracht – minder zorgen.

  SME_BE_Woman20front20desk_1334x750

  Koppeling tussen SD Worx en Visma l yuki

  De koppeling met SD Worx importeert zowel de aankoopfacturen van SD Worx als de boekingsdocumenten (= loonboekingen) automatisch in het Yuki-domein.

  De aankoopfacturen zullen in het UBL-formaat worden aangeleverd waardoor deze automatisch uitgesplitst en geboekt worden. De boekingsdocumenten zullen in het XML-formaat worden aangeleverd. De 'Soda verwerkingsregels' kunnen worden toegepast opdat de boekingsdocumenten automatisch op de door jou gekozen grootboekrekeningen worden geboekt.

   color
   Actieve sectoren

   Accountancy sector (Financiële) administratie

   color
   Cloud-oplossing of lokaal?

   Cloudoplossing

   Contact informatie