1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. Partner je met ons?>
 4. Accountants Market>

Octopus

BE_SME_octopus_1200x800.png
man in triangle

Meer info over Octopus

We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen accountant en ondernemer een grote invloed heeft op de bedrijfsresultaten en het succes van beiden.

Octopus Accountancy Software is een samenwerkingstool waar accountants en ondernemers intuïtief en volledig digitaal samenwerken en hierdoor tijd besparen en in efficiëntie winnen. 
We stellen een gebruiksvriendelijke en kostefficiënt boekhoudpakket ter beschikking van iedere accountant en ondernemer. Met een heel bijzondere aandacht voor de Belgische wetgeving passen we ons snel aan aan de laatste regelgeving en uitzonderingen. Ook luisteren we naar onze klanten en lanceren regelmatig updates rekening houdende met hun feedback. Zo is Octopus een go-to tool in deze gedigitaliseerde maatschappij. 

Opgericht in 2002, is Octopus ondertussen een gevestigde waarde in de wereld van de online boekhoudsoftware. We zijn bovendien 100% Belgisch, 100% in de cloud en 100% value for money. 

  SME_BE_Woman20front20desk_1334x750

  Koppeling tussen SD Worx en Octopus

  Bestanden aangeleverd door een sociaal secretariaat onder de vorm van een SODA bestand (XML-formaat) kunnen direct in Octopus worden ingelezen. Het boeken van lonen wordt hierdoor sterk vereenvoudigd.

  Indien in het aangeleverd bestand een rekening wordt gebruikt die niet in het rekeningstelsel voorzien is wordt dat gemeld in de verificatiestatus. Er kan dan 'mapping' uitgevoerd worden.
  Het verwerken resulteert in aangemaakte aankoopboekingen en/of aangemaakte diverse boekingen afhankelijk van de informatie aanwezig in het bestand van SD Worx.

   color
   Actieve sectoren

   Zowel accountants als ondernemers maken gebruik van onze tool.

   color
   Cloud-oplossing of lokaal?

   100% Cloud!