1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. Partner je met ons?>
 4. Accountants Market>

Comax

Automatiseert de administratieve processen van accountants door de juiste bruggen te bouwen tussen bestaande softwarepakketten, externe platformen en hun eindklanten. 

comax
SME_BE_Team_640x360.png

Meer info over Comax

Comax helpt accountants tijd te besparen, fouten te verminderen en de efficiëntie te verhogen door oplossingen te ontwikkelen voor administratieve vereenvoudiging. Wij doen dit door de juiste bruggen te bouwen tussen de bestaande softwarepakketten, externe platformen en hun eindklanten. Zo zorgen wij voor:

Denk onder andere aan automatische workflows rond bepaalde type documenten (BTW-ontvangstbevestigingen, listings, IC-opgaves, fiche 281.10, Biztax, Venb, PB, Coda-overzichten,…). Hier kunnen we automatisch taken afvinken, gegevens ingeven, documenten overzetten, items toevoegen op de factuur, mailen naar de klant en veel meer.

Bijkomend ondersteunen wij het accountantskantoor met uitgebreide DMS-mogelijkheden van Elo of Comax voor gestructureerd documentbeheer binnen alle gebieden van het bedrijf. Met het digitale klantenportaal Dashboard zorgen we voor een constante en automatische doorstroom van alle aan- en verkoopfacturen van hun eindklanten. Deze worden automatisch omgezet naar UBL en klaargezet in de juiste boekhoudsoftware voor verdere verwerking. Comax integreert met vele softwarepakketten waaronder Silverfin, Syneton, Venice, SD Worx en vele andere. Contacteer ons via www.comax.be voor een vrijblijvende demo op maat van uw kantoor.

  men hands

  Koppeling tussen SD Worx en Comax

  Comax Payroll is de oplossing voor de accountant om loonbestanden automatisch vanuit SD Worx op te halen en klaar te zetten in de import mappen van het boekhoudpakket. Tegelijk kunnen de UBL-bestanden van de facturen ook klaargezet worden voor import in de diverse dossiers.

  Deze oplossing heeft vele voordelen:

  • Van elk loonbestand wordt een leesbare pdf gemaakt en in het juiste dossier gearchiveerd.
  • De loonbestanden worden klaargezet voor import in het aanwezige boekhoudpakket of we werken rechtstreeks met de API van uw boekhoudpakket.
  • Er ontstaat een mooi tijdwinst bij het verwerken van sociale documenten

  SD Worx mailt alle loonbestanden en UBL-bestanden door naar een unieke mailbox die wij met de Comax Payroll oplossing automatisch uitlezen en archiveren naar de juiste bestemming van de accountant.

   

   color
   Actieve sectoren

   COMAX is actief in alle sectoren waar veel en repetitief administratief werk verzet wordt. Sommige toepassingen zijn wel specifiek voor de accountancy sector ontwikkelt.

   color
   Cloud-oplossing of lokaal?

   Comax Payroll wordt lokaal geïnstalleerd.