1. Home>
 2. Wie helpen we?>
 3. Partner je met ons?>
 4. Accountants Market>

Billit

bilit
man working

Meer info over Billit

Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers én boekhouders.

Het betalende platform voor ondernemers staat ondernemers bij in het volledige facturatieproces van het opstellen van een offerte tot het versturen van je factuur via e-mail, post of zelfs volledig digitaal via het Peppol-netwerk. Dankzij de koppeling met de bank automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaar je een pak tijd. Bovendien fungeert Billit als makkelijk te doorzoeken online archief dat je eenvoudig digitaal deelt met de boekhoudsoftware van je boekhouder.

Dankzij het gratis klantenportaal voor boekhouders en accountants beheer je als boekhouder of accountant moeiteloos al je Billit-dossiers vanuit één centraal platform en koppel je eenvoudig met je boekhoudsoftware.

  SME_BE_Man20front20desk-white_1334x750

  Koppeling tussen SD Worx en Billit

  Nadat je eenmalig een eerste pdf-factuur verwerkt in Billit worden alle volgende facturen automatisch digitaal verstuurd. Hierdoor bespaar je een pak tijd bij de verwerking en deel je ze digitaal met je boekhouder.

  Loon-XML-bestanden kun je eenvoudig laten versturen naar de snelle invoer van Billit en worden automatisch bewaard onder 'Documenten' zodat ze mee verstuurd worden naar je boekhouder met je verkoop- en aankoopfacturen.

   color
   Actieve sectoren

   IT, fintech, pre-accounting, facturatie

   color
   Cloud-oplossing of lokaal?

   Cloud

   icon
   Telefoonnummer

   +32 (0) 3 283 09 09

   wayfinder
   Adres

   Oktrooiplein 1 bus 302 - 9000 Gent

   send
   Website

   Meer informatie is terug te vinden op de website van Billit.

   Meer info