1. Home>
 2. SD Worx>
 3. Pers>

SD Worx neemt Integrho over en versterkt aanwezigheid in Spanje

Integrho

De toonaangevende Europese leverancier van HR-oplossingen SD Worx heeft Integrho overgenomen, een leverancier van payrollsoftware voor de lokale Spaanse markt, met hoofdkantoor in Barcelona. Met deze overname versterkt SD Worx zijn activiteiten in Spanje, waar het veel groeipotentieel ziet.

De Spaanse privéonderneming Integrho werd opgericht in 1994. Het ontwikkelt, installeert en ondersteunt innovatieve oplossingen voor het personeelsbeheer van elk type organisatie, zowel in de private als in de openbare sector, op basis van de nieuwste technologieën. 25 collega's bedienen ongeveer 150 klanten die actief zijn in Spanje, waaronder Orden San Juan de Dios, Porcelanosa en Pronovias. Integrho verwerkt momenteel loonbrieven voor meer dan 150.000 werknemers.

  Kobe Verdonck
  SD Worx heeft een duidelijke ambitie om de toonaangevende Europese leverancier te zijn van geïntegreerde end-to-end HR-oplossingen voor alle organisaties en werknemers. Met deze overname versterken we onze voetafdruk in Spanje en breiden we ons portfolio van eigen lokale payroll- en HR-software uit. Integrho heeft een zeer sterke loonmotor en interessante functies voor payroll en tijdsregistratie. We hebben een gemeenschappelijke passie voor innovatie en klantervaring. Samen kunnen we onze klanten een compleet pakket innovatieve HR-technologie aanbieden met daarbovenop aanvullende outsourcing-, consultancy- en datadiensten en bieden we onze klanten toegang tot de brede Europese markt waar we aanwezig zijn.
  Kobe Verdonck
  Kobe Verdonck, CEO, SD Worx
  Carlos Pardo
  We zijn een jaar geleden een partnerschap gestart met Integrho en hebben zo hun team en producten goed leren kennen. Ik kijk uit naar de samenwerking met deze nieuwe groep getalenteerde en gemotiveerde collega’s en voel dat we ook cultureel goed bij elkaar passen. Dit zal zeker bijdragen tot het verderzetten van onze ambitieuze groeiplannen om in Spanje in de komende vijf jaar te evolueren naar 500 collega’s die meer dan 300 klanten ondersteunen en om onze aanwezigheid verder uit te breiden van drie naar vijf locaties over het hele land. Zo opereren we letterlijk dicht bij onze klanten, die we ondersteunen met lokale HR- en payrolloplossingen. Omdat we een Europees bedrijf zijn, kunnen we hen zelfs helpen met hun internationale activiteiten in heel Europa.
  Carlos Pardo
  Carlos Pardo, Director General SD Worx Spain, SD Worx Spain

  "We zijn erg blij dat we kunnen aansluiten bij een ambitieus bedrijf als SD Worx, omdat dit onze medewerkers en onze klanten veel groeimogelijkheden biedt. SD Worx heeft aandacht voor lokale oplossingen en diensten voor zijn klanten, terwijl ze ook bedrijven helpen die internationaal actief zijn. Hun klantgerichte aanpak bevalt ons uitstekend. Het spreekt voor zich dat de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd is en dat onze klanten alleen maar voordeel zullen halen uit deze overname door ons uitgebreide aanbod en voetafdruk", zegt Cristobal Malet, General Manager Integrho.

  De prijs van de overname wordt niet meegedeeld.