1. Home>
  2. SD Worx>
  3. Pers>

Bert De Vriendt aan het roer bij SD Worx Italië

Internationale ervaring met extra focus op de Italiaanse groeimarkt
HERO_PR_28524

SD Worx, Europa's toonaangevende leverancier van HR-oplossingen benoemt Bert De Vriendt, als Country Leader Italië. Als Director of International Sales, zal hij nu ook de leiding krijgen over de Italiaanse operaties.

Hij volgt Dominique Tassent op, de Cluster Director Benelux & Southern Europe bij SD Worx: "Bert's internationale ervaring en grondige begrip van de markt maken hem de ideale kandidaat om onze aanwezigheid in Italië te versterken. Hij heeft een grondige kennis van de markt en is de juiste persoon om onze oplossingen naar steeds meer bedrijven in de regio te brengen”.

Bert brengt een schat aan internationale ervaring mee, met meer dan een kwarteeuw aan leiderschap in diverse managementrollen, van verkoop tot service delivery. Zijn expertise in wereldwijde loonadministratie, HCM-levering en verandermanagement, gecombineerd met zijn vloeiende beheersing van zes talen, waaronder Italiaans.

In zijn nieuwe functie zal De Vriendt op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie en strategische relaties onderhouden. Ook wordt er op twee fronten gewerkt: het ondersteunen van internationale entiteiten die in het land aanwezig zijn, en het ontwikkelen van een steeds beter geoptimaliseerde HR en payroll voor Italiaanse bedrijven die om Europese schaal opereren, om een breed inzetbare ontwikkeling in het gebied mogelijk te maken. 

Ik ben trots om deze uitdaging aan te gaan. Italië is een sleutelmarkt voor ons, en ik kijk uit naar de samenwerking met onze Italiaanse collega's om onze groeiambities waar te maken”, zegt De Vriendt enthousiast. “Italiaanse bedrijven ondersteunen bij de HR-transformatie die we momenteel doormaken, is een buitengewone kans. De uitdagingen zijn talrijk, van de algemene digitalisering van processen tot de toepassing van innovatieve tools zoals generatieve AI. Bij SD Worx kijken we ernaar uit om ze samen met onze klanten aan te pakken.”