1. Home>
 2. SD Worx>
 3. Pers>

SD Worx bereikt mijlpaal: 1 miljoen werknemers gebruiken mobiele app

Record actieve mobiele gebruikers van HR-platform van SD Worx
travailleur

Kim De Roeck, werknemer bij ziekenhuisnetwerk Vitaz  en Ruben Smoldersvan SD Worx

SD Worx verwelkomt 1 miljoenste mysdworx gebruiker

Op 27 juni bereikte Hr-dienstverlener SD Worx de kaap van 1 miljoen actieve mobiele gebruikers op de mysdworx-app voor werknemers. Kim De Roeck van ziekenhuisnetwerk Vitaz in Beveren, België  is de 1 miljoenste gebruiker van de mysdworx-app. Het HR-platform is via smartphone toegankelijk voor werknemers in België en sinds kort ook in Duitsland, Nederland en de UK. Het aantal actieve mobiele gebruikers verdubbelde het laatste jaar en dit cijfer zal nog verder toenemen aangezien het grootste sociaal secretariaat in België de app verder uitrolt in Europa.

  “Het aantal actieve mobiele gebruikers verdubbelde de laatste 12 maanden. Niet alleen kan je er vlot je salaris, vakantiegeld, eindejaarspremie en fiscale documenten consulteren, maar je kan er ook je vakantie mee aanvragen en laten goedkeuren. Geen wonder dat we trouwe gebruikers hebben”, lacht Michael Custers, CMO van SD Worx. Elke maand consulteren ongeveer 500.000 werknemers hun mobiele app. Het aantal actieve mobiele gebruikers verdubbelde het laatste jaar en dit zal nog verder groeien, want vanaf volgend jaar staan ook Luxemburg, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Finland op de planning.

  SD Worx lanceerde de app in 2018 in België met een beperkt aantal functionaliteiten, maar ondertussen werden deze verder uitgebreid dankzij werkgevers- en werknemersfeedback. “Je kan er berichten in ontvangen van je werkgever, maar evengoed je onkosten indienen en laten goedkeuren. We blijven verder investeren in de allernieuwste technologie voor de beste gebruikersinterface en ervaring. Momenteel testen 500 gebruikers het nieuwe ontwerp uit. We blijven streven naar extra gebruiksgemak.” 

   Je salaris en vakantie binnen handbereik

   • 1 miljoen werknemers vinden ondertussen via hun telefoon hun weg naar digitale platform van SD Worx. 
   • Jaarlijks worden er meer dan 150.000 onkostenvergoedingen via de app aangevraagd en goedgekeurd.
   • Maandelijks worden meer dan 100.000 verlofaanvragen ingediend via mobiele weg; de piek ligt in januari.
     
    mobile app

    Iedereen kan de app downloaden. Om toegang te krijgen tot je salaris gegevens dien je een loonbrief via SD Worx te krijgen:
    •    mysdworx in de App Store (apple.com)
    •    mysdworx - Apps on Google Play