1. Home>
 2. SD Worx>
 3. Pers>

Kevin Ledegen is de nieuwe Group IT Director van SD Worx

SD Worx Office

Kevin Ledegen (34) neemt de rol van Group IT Director op zich bij SD Worx, de Hr-dienstverlener met hoofdkantoor in België (Antwerpen). Dit is een nieuwe functie gezien de sterke internationale groei: ondertussen telt het bedrijf meer dan 7.000 medewerkers en is het actief in 26 landen (Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk). SD Worx berekent de lonen van ongeveer 5,2 miljoen werknemers en behoort wereldwijd tot de top vijf.

Met de overstap verlaat Kevin Proximus, waar hij de afgelopen 11 jaar carrière maakte. Hij startte als management trainee en groeide via diverse rollen in finance, strategy, operations, B2B door tot Director IT transformation. Een rol waarin hij deel uitmaakte van het enterprise management committee.

  Kevin Ledegen
  Ik ben erg dankbaar SD Worx te kunnen ondersteunen in het behalen van zijn Europese ambities. Door de actieve overnamestrategie is het uitdagend om het IT landschap geharmoniseerd te krijgen en afgestemd te houden op de noden van SD Worx.
  Kevin Ledegen
  Kevin Ledegen, Group IT Director, SD Worx

  "Gelukkig is het opzetten en uitvoeren van complexe transformaties volledig mijn ding. Om dit te kunnen doen met een gemotiveerd team, en binnen de groei cultuur van SD Worx, is de kers op de taart” bevestigt Kevin Ledegen, Group IT Director na zijn eerste 50 werkdagen. "Om de groeiambities van SD Worx te ondersteunen, richten we ons op meerdere invalshoeken tegelijk: het verder uitwerken van de IT-strategie en architectuur, het uitrollen van de juiste functionaliteiten voor onze interne- en externe klanten om zo de dienstverlening nog beter te maken, het maximale uit onze data halen en tactisch te automatiseren waar mogelijk. Dit in nauwe samenwerking met alle stakeholders, met  een topteam en met veel plezier onderweg."

  SD Worx heeft momenteel een tweehonderdtal vacatures in België en in het buitenland voor IT en Technologisch georiënteerde profielen zoals bijvoorbeeld ETL developers, full stack developers, Java developers, Product Owners, functionele analisten en SAP consultants en profielen gericht op bijvoorbeeld platform & integration, core HR, Cloud & Business Operations, Cloud Technologies, Architecture & Security.