1. Home>
 2. SD Worx>
 3. Pers>

Elke maand bijna 750.000 mysdworx eindgebruikers

1,01 miljoen eindgebruikers hebben beveiligde toegang tot het vernieuwde digitale hr-werknemersplatform van SD Worx
Elke maand bijna 750.000 mysdworx eindgebruikers

mysdworx is het platform dat het leven van werknemers en personeelsverantwoordelijken gemakkelijker maakt door alle belangrijke HR-info voor de medewerkers volledig centraal te organiseren; het maakt komaf met vele exelbladen en manuele invoer of compilaties. Het bundelt innovatieve digitale tools om HR en business teams vlot en zorgeloos te laten werken. In België krijgen alvast meer dan 1 miljoen werknemers bij 68.000 werkgevers in de privé- en publieke sector via mysdworx beveiligde toegang tot hun eigen data, zoals loonbrieven, vakantieaanvragen of onkostennota’s en hun goedkeuringen, waar en wanneer ze willen. Mbrella, Lizy, fitnessKing, BloomUp, Kadonation, Van Breda Risk&Benefits en Monizze zijn de eerste partners in de Wereld van Werk op de mysdworx marktplaats.

Wist je dat:

 • het vernieuwde mysdworx werknemersportaal in de laatste 12 maanden 1.010.000 geauthenticeerde gebruikers telt;
 • Er gemiddeld 743.000 unieke gebruikers elke maand actief gebruik van maken, of 73%;
 • De meeste aanvragen of consultaties gebeuren op een maandag.
 • Meeste bezoekers in de laatste week van maand om de loonbrief te bekijken: de hoofdpiek ligt tussen de 25ste en de 4de van de volgende maand aangezien de timing verschilt voor bedienden en arbeiders;  
 • Loonbrieven blijven in België 5 tot 10 jaar na uitdiensttreding ter beschikking.

Bron: SD Worx oktober 22

  HR is de centrale spil in de Wereld van Werk

  Of het nu gaat om lonen berekenen, prestaties registreren of interne communicatie uitsturen, bij SD Worx kunnen werkgevers dit vandaag al op één intuïtief portaal. Minder tabbladen, minder kliks, meer tijd voor menselijk interacties met teamleden. Veiligheid en privacy zijn topprioriteit, daarom kunnen medewerkers ook op hun eigen mysdworx portaal op verschillende manieren inloggen, met paswoord, maar ook met een QR-code (voor web), met een pincode, gezichtsidentificatie of een vingerafdruk (via de app). De werknemers kunnen zonder extra HR tussenkomst vakantie aanvragen en laten goedkeuren, loonfiches downloaden of onkostennota indienen.Teamleads kunnen via de mobiele mysdworx app aanvragen goedkeuren. HR behoudt op elk moment het overzicht.

   Kim Van Loo
   Met deze innovatie bieden we eenvoud en gemak voor medewerkers en team leads. Zo hebben ze alle HR-data binnen handbereik en beschermd door de laatste technologieën. Door dit platform en deze app blijft er meer tijd over voor projecten en menselijke interactie. Dit is een eerste stap richting de uitbreiding tot de 5 miljoen werknemers in alle landen waar we actief zijn.
   Kim Van Loo
   Kim Van Loo, mysdworx Marketplace Director, SD Worx

   Extra mogelijkheden om te connecteren met nieuwe partners

   Via mysdworx krijgen werkgevers ook toegang tot een aanbod aan extra functies binnen de ruimere Wereld van Werk. Zo kan de werkgever bijvoorbeeld voordelig tweedehands wagens leasen, het meldkanaal voor klokkenluiders activeren of cadeaubonnen aankopen. Deze domeinen zijn pas toegankelijk voor de medewerkers zodra HR dit aanbod activeert. De 68.000 Belgische werkgevers krijgen als eersten zicht op best practise aanbiedingen, die zich in de praktijk al bewezen hebben bij andere werkgevers. Zonder verplichting en helemaal moduleerbaar naargelang de behoeften van elke organisatie.

   Kim Van Loo van SD Worx: “De activatie van extra diensten naar medewerkers wordt zo veel eenvoudiger en de payroll integratie gebeurt automatisch. Momenteel  gaat het over de domeinen: mobiliteit, (extralegale) voordelen, gezondheid & welzijn en talent management. Het gaat niet alleen om eigen oplossingen, maar ook om oplossingen van geselecteerde partners. Tegen het eind van het jaar zal het aantal partners voor de mysdworx marktplaats verdubbelen.”

    Amaury_Gerard
    Mobiliteit is een belangrijk thema geworden voor bedrijven van elke omvang. Door onze krachten te bundelen met het grootste sociale secretariaat van het land kunnen we hen een geïntegreerde oplossing aanbieden, aangepast aan hun noden. Dit is een innovatief en uniek aanbod op de markt.
    Amaury_Gerard
    Amaury Gerard, CEO en medeoprichter, Mbrella
    Sam Heymans
    LIZY en SD Worx bieden samen de meest digitale klantenervaring om een leasingwagen te bestellen inclusief de payroll integratie. Zo kunnen onze klanten nog sneller genieten van de voordelen van tweedehandsleasing. Onze klanten en hun medewerkers waarderen de onmiddellijk beschikbare wagens van Lizy. Bovendien is het nog een pak goedkoper.
    Sam Heymans
    Sam Heymans, CEO, LIZY
    Nikolas Van der Veken
    Sinds corona is de aandacht voor gezondheid nog groter geworden. Sporten zorgt ervoor dat je medewerkers zich beter in hun vel voelen. Een fitnessruimte is een extra motivatie om naar het werk te komen. Met deze sociale stimulans benutten ze hun bedrijfsruimte optimaal, zonder onderhoud of belasting voor HR. Het ontzorgen is één van onze belangrijkste peilers.
    Nikolas Van der Veken
    Nikolas Van der Veken, CEO, FitnessKing
    Ellen Baten
    Nog te veel werknemers vinden het moeilijk om de stap naar psychologische hulp te zetten. Door de samenwerking met SD Worx willen we preventieve oplossingen breder toegankelijk maken: het gaat om mentale ondersteuning via 130 aangesloten zelfstandige psychologen en video coaching, in samenwerking met prof. Ernst Koster (UGent).
    Ellen Baten
    Ellen Baten, CEO & co-founder, BloomUp
    Fabrice Guillermin
    Kadonation ondersteunt bedrijven bij het waarderen van hun medewerkers en hun 'love for talent' op een innovatieve manier door hen op het juiste moment een persoonlijk geschenk of gebaar te bieden. Samen met SD Worx kunnen we onze unieke dienstverlening sneller verspreiden en bedrijven helpen tot een doordacht en fiscaalvriendelijk waarderingsbeleid te komen. Dankzij de integratie met SD Worx, verloopt dit alles nu nóg eenvoudiger.
    Fabrice Guillermin
    Fabrice Guillermin, CEO, Kadonation
    Pedro Matthynssens
    Omdat elke medewerker en onderneming recht heeft op een optimale financiële bescherming wenden we onze expertise aan om de professionele klanten van SD Worx te voorzien van verzekeringsadvies op maat. Door onze hands-on mentaliteit en vlotte samenwerking hebben we op korte termijn een waardevolle manier gevonden om klanten van SD Worx te ondersteunen in hun verzekeringsrisico’s.
    Pedro Matthynssens
    Pedro Matthynssens, CEO, Vanbreda Risk & Benefits
    Jean-Louis Van Houwe
    Met de gloednieuwe software, samen ontwikkeld door Monizze en SD Worx kunnen klanten in de SD Worx Benefits Shop gemakkelijk nieuwe voordelen, zoals fietsen en telefoons, in hun organisatie introduceren. Om ondernemers zo goed mogelijk te helpen, zorgen we ervoor dat alles inbegrepen is: van de juiste policies en juridische opzet, leveranciers, budgetten en shoppen, tot de payroll afhandeling. Een sterk staaltje innovatie.
    Jean-Louis Van Houwe
    Jean-Louis Van Houwe, CEO, Monizze
    Mysdworx Marketplace NL

     Next steps

     Het nieuwe werknemersportaal vervangt het vroegere myworkandme. Het kreeg een nieuwe look & feel. De reacties zijn positief en werkgevers willen graag via dezelfde toegangspoort naar het werkgeversportaal kunnen schakelen. De volledige integratie op hetzelfde platform is de volgende innovatie. Tijdens de transitieperiode bestaan de twee systemen voor HR professionals nog naast elkaar. In de tweede helft van 2023 zal ook de HR-afdeling niet meer tussen portalen moeten switchen, ongeacht hun rol als teamlead, teammember of HR-afdeling.

      Kim Van Loo
      We willen hr-professionals, teamleads en medewerkers verbinden met de juiste kennis en ondersteuning.
      Kim Van Loo
      Kim Van Loo, mysdworx Marketplace Director, SD Worx