1. Home>
  2. SD Worx>
  3. Pers>

SD Worx breidt verder uit in Europa en opent een kantoor in Milaan voor HR- en payrolldiensten

Milaan

SD Worx, de toonaangevende Europese hr- en payrolldienstverlener, blijft groeien en opent een kantoor in Milaan, Italië. Het versterkt zijn aanwezigheid in Zuid-Europa, nadat het begin juli aankondigde dat het ook payroll- en hr-diensten zal leveren in Spanje en Portugal.

SD Worx breidt zich in versneld tempo geografisch uit: begin dit jaar opende het een kantoor in Polen en sinds het voorjaar, na overnames van Aditro en launch!, is het nu ook aanwezig in Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen en Zweden. Door een kantoor te openen in Italië, is SD Worx nu rechtstreeks aanwezig in achttien landen. Daarnaast heeft SD Worx relaties met regionale partners zodat het zijn diensten kan aanbieden in meer dan 150 landen wereldwijd.

"In eerste instantie helpen we internationale bedrijven die ook in Italië actief zijn, met Italiaanse hr- en payrollondersteuning en -activiteiten. Ten tweede zullen we Italiaanse bedrijven ondersteunen die gevestigd zijn in Italië en die hun activiteiten internationaal willen uitbreiden. Via onze kantoren in heel Europa kunnen we klanten lokale expertise bieden en hen helpen om internationaal te groeien. We bouwen aan een duurzame relatie op lange termijn als sterke partners met veel respect voor de lokale cultuur, dankzij ons sterke Europese DNA. In een derde fase zullen we binnenlandse payrolloutsourcingdiensten aanbieden aan lokale Italiaanse bedrijven. Onze groeistrategie is gebaseerd op drie pijlers: slimme technologie, vlot lopende efficiënte processen en vooral respect voor de werknemers en onze klanten die ons vertrouwen", zegt Federico Fedele, die werd benoemd tot Managing Director voor SD Worx Italië. 

"Onze klanten kunnen van ons verwachten dat we een persoonlijke aanpak hanteren die dicht bij hen, hun werknemers en hun bedrijf staat. Tegelijkertijd bieden we hen de voordelen van een solide Europese speler met een volledig hr-aanbod, innovatief en inspelend op wat onze klanten van ons verwachten. We zien veel potentieel in de Italiaanse markt en kijken ernaar uit om samen te werken met Italiaanse bedrijven en hen te helpen bij hun internationale groeiplannen", zegt Kobe Verdonck, CEO van SD Worx.

Over SD Worx 

In een wereld waarin werk een nieuwe invulling krijgt, willen mensen inspiratie putten uit hun job en de vrijheid krijgen zich te focussen op wat echt telt. Organisaties hebben behoefte aan dynamische, gemotiveerde werknemers die ondersteund worden door slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van people solutions maakt SD Worx van hr een bron van waarde voor het bedrijf van hun klanten en de mensen die voor hen werken. SD Worx levert people solutions gedurende de hele levenscyclus van werknemers, van het betalen van werknemers tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van het talent dat bedrijven succesvol maakt. SD Worx stimuleert prestaties via vier kerncapaciteiten: technologie, outsourcing, expertise en gegevensgestuurde inzichten. 

Meer dan 76.000 kleine en grote organisaties over de hele wereld vertrouwen op SD Worx en zijn meer dan 75 jaar ervaring. SD Worx biedt zijn people solutions in 150 landen aan, berekent de lonen van ongeveer 5 miljoen werknemers en behoort hierbij wereldwijd tot de top 5. De meer dan 5.300 werknemers van SD Worx zijn actief in achttien landen: België (hoofdkantoor), Oostenrijk, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

In 2020 realiseerde SD Worx een geconsolideerde omzet van meer dan 825 miljoen euro (pro forma). 

Meer info op www.sdworx.com/ Volg ons via LinkedIn en Twitter