1. Home>
  2. SD Worx>
  3. Pers>

SD Worx benoemd tot leider in Cloud HR Transformation

Nl_Nederland is Europees koploper digitalisering HR-administratie_1200x800_1

SD Worx ontvangt voor het tweede jaar op rij het label van ‘leider’ in de categorie van Cloud HR Transformation. Dat blijkt uit de jaarlijkse marktanalyse van toonaangevend analistenbureau NelsonHall. De Cloud HR Transformation diensten van SD Worx worden onder meer geprezen voor de jarenlange ervaring in het leveren van zowel HR-implementatie als HR-diensten.

De continue digitalisering en het verder uitdiepen van clouddiensten is niet meer weg te denken in onze dagelijkse manier van werken. Ook in de HR-sector is dat niet anders. “SD Worx evolueert volledig mee in het online verhaal en maakt ten volle gebruik van clouddiensten om zowel interne als externe partners zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat NelsonHall de stappen die SD Worx onderneemt blijft erkennen, is een kers op de kaart”, klinkt het bij Kobe Verdonck, CEO van SD Worx.

NelsonHall positioneert SD Worx nogmaals als ‘leider’ op het NEAT-model (NelsonHall Vendor Evaluation and Assessment). Dit stelsel brengt de positie van alle HR-spelers in kaart op basis van "vermogen om onmiddellijk voordeel te leveren" en "vermogen om te voldoen aan toekomstige eisen van klanten". Het is de tweede keer dat SD Worx dit label mag opspelden.

De opmars naar de cloud komt niet als een verrassing. Eerder dit jaar viel SD Worx al op met de acquisitie van de Adessa Group. Adessa Group verkoopt, installeert en onderhoudt cloud HR en talent management software van SAP, waaronder SuccessFactors en Qualtrics, en zorgt voor integratie met HR en payroll systemen. Klanten kunnen hiermee hun employee experience verbeteren, betere en snellere beslissingen nemen gebaseerd op data en meetbare bedrijfsvoordelen behalen. SD Worx wordt gezien als één van de grootste providers in Europa met een lange geschiedenis in het leveren van HR-diensten sinds 1990.