1. Home>
  2. SD Worx>
  3. Pers>

SD Worx biedt bedrijven totaalbeeld op de competenties en ambities van medewerkers met eBlox Talent

Talent management als basis voor duurzaam inzetbare en flexibele medewerkers
Com_SD Worx zet samenwerking op met Europese marktleider Talentsoft_1200x473_1

Antwerpen, 23 juni – Om Belgische bedrijven nog beter bij te staan bij hun rekrutering, HR, opleidingen en het evalueren van hun medewerkers, breidt SD Worx zijn aanbod rond talent management verder uit. Zo gaat SD Worx zijn payroll en HR-oplossing eBlox koppelen aan Talentsoft, de Europese marktleider in talent management. Die combinatie brengt een totaaloplossing voor aanwerving, opleiding, performancemanagement, HR en payroll binnen het bereik van middelgrote bedrijven.

In de loopgraven van de arbeidsmarkt woedt nog altijd een heuse oorlog om de beste profielen. Daarom is het noodzakelijk om al die waardevolle medewerkers op een transparante manier mee te betrekken en vooruitzichten te bieden waarin zij als individu met het bedrijf kunnen groeien. De coronacrisis heeft een zo mogelijk nog krachtiger argument aan de oppervlakte gebracht: dankzij de ontwikkeling van hun medewerkers kunnen de teams met een brede dosis polyvalentie en flexibiliteit zich het vlotst aanpassen aan nieuwe werkomstandigheden. 

eBlox breidt uit met eBlox Talent

SD Worx wil bedrijven een extra wapen geven om hun waardevol personeel aan boord te houden door hun een volledig pakket voor talentmanagement te bieden. Het breidt zijn huidige payroll platform eBlox  uit met de nieuwe talentmanagement oplossing. Het platform is zo gebruiksvriendelijk dat je er zelfs na een minimum aan opleidingen al mee aan de slag kan. 

Vanuit standpunt van werknemer

De nieuwe talent suite van SD Worx vertrekt vanuit het standpunt van de werknemer. eBlox Talent biedt hen een overzicht op de carrièremogelijkheden en, met een persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsaanbod, ook alle kansen om stappen te zetten. Een glashelder beeld op de doorgroeimogelijkheden vormt vaak een belangrijke motivatie voor veel werknemers om bij hun bedrijf te blijven ondanks de lokroep van de concurrentie. 

Het platform helpt bedrijven in drie domeinen: rekrutering, performance en competenties, en opleidingen. De voordelen gaan van een hertekening van de werkervaring, over managers de tools bieden om meer en beter te gaan coachen en tot een beter inzicht in de aanwezige profielen te komen, onder meer door snellere en grondigere evaluatiemomenten. Door de compatibiliteit met de payrolldiensten van SD Worx worden de gegevens van de werknemers allemaal op één plek bewaard. Dat biedt een duidelijk overzicht en versnelt de administratieve processen.

“Voor eBlox Talent werken we samen met Talentsoft, een strategische speler en expert binnen het domein van Talent Management. Zij zijn niet alleen de Europese marktleider omdat hun software toonaangevend is, maar ook omdat ze weten hoe ze de diversiteit van Europese praktijken en regelgeving moeten managen. Zo kunnen bedrijven met vestigingen in meerdere landen op een gestroomlijnde manier te werk gaan in al hun afdelingen over de grenzen heen. Het flexibele en intuïtief digitaal platform van Talentsoft biedt mooie vooruitzichten”, zegt Bastien Swÿsen, Portfolio Manager Partnerships bij SD Worx.