1. Home>
  2. SD Worx>
  3. Pers>

Fabienne Lallemand treedt toe tot directiecomité SD Worx

SD Worx

Fabienne Lallemand, verantwoordelijke Legal & Compliance, komt in het directiecomité van HR-dienstenverlener SD Worx. Ze rapporteert in dit kader aan CEO Kobe Verdonck.

Fabienne Lallemand startte eind 1997 bij SD Worx als Senior Consultant Tax & Legal. In 2001 werd ze er Legal Manager. Vijf jaar later verliet ze de consultancy om te starten in de functie van bedrijfsjurist binnen Corporate Legal waar ze in oktober 2011 de functie van Manager Corporate Legal opnam. Zij promoveerde in juli 2017 tot Group General Counsel en in 2019 tot Chief Legal Officer, een functie die ze tot op vandaag uitoefent. Binnen het directiecomité vervangt ze Anne-Marie Cootjans, die vanaf nu uitsluitend voor SD Worx Holding zal werken.

Fabienne Lallemand: “Samen met mijn team willen we vanuit Legal & Compliance de business transversaal ondersteunen bij contracten, procedures/richtlijnen en risicobeheer. Uiteraard streven we naar maximale standaardisering en uniformering. We onderhouden de juridische relaties met klanten, partners en leveranciers en waken er voortdurend over dat we uiteraard conform de wet en internationaal erkende standaarden werken. Tot slot onderhouden we ook de relaties met externe specialisten in de advocatenkantoren, zijn we betrokken bij dossiers rond fusies en overnames en waken we over onze vennootschapsrechtelijke verplichtingen in alle landen waar we aanwezig zijn. Met onze ambitie om tegen 2023 te verdubbelen in omzet, worden het dus absoluut boeiende tijden voor ons.”

Meer informatie over Fabienne Lallemand staat op haar LinkedIn profiel.

    Com_Fabienne Lallemand joins SD Worx Management Board_1200x821_1
    Samen met mijn team willen we vanuit Legal & Compliance de business transversaal ondersteunen bij contracten, procedures/richtlijnen en risicobeheer.
    Com_Fabienne Lallemand joins SD Worx Management Board_1200x821_1
    Fabienne Lallemand, Chief Legal Officer, SD Worx