1. Home>
 2. SD Worx>
 3. Pers>

SD Worx stelt Nadine Aerts aan als Financieel Directeur

Nadine Aerts werd door HR-dienstenverlener SD Worx Group aangesteld tot Chief Financial Officer. In haar nieuwe functie wordt ze lid van het executive committee van SD Worx. Ze rapporteert rechtstreeks aan CEO Kobe Verdonck.

Nadine Aerts is geen onbekende voor SD Worx: ze werkte meer dan 17 jaar bij SD Worx Group nv, binnen SD Worx de entiteit die gespecialiseerd is in payroll en HR. Ze oefende er verschillende functies uit en was onder meer verantwoordelijk voor Specialized Finance, een afdeling binnen SD Worx Holding nv, die zich buigt over de financieringen van de SD Worx entiteiten, tax optimalisaties, cash management, lange termijn plannen, diverse strategische projecten en het financiële luik van overnametrajecten.

Eerder dit jaar maakte Nadine de overstap naar SD Worx Staffing & Career Solutions nv, waar ze sinds 15 augustus startte als CFO. Deze entiteit is gespecialiseerd in activiteiten rond rekrutering en flexibele tewerkstelling. Nadine zal die functie blijven uitoefenen en stuurt vanaf nu de twee finance teams aan. Ze blijft in die zin ook rapporteren aan Christophe Petit, CEO van SD Worx Staffing & Career Solutions.

  Nadine Aerts
  Ik geloof in de toegevoegde waarde van Finance als een échte partner van de business en dat wil ik nu samen met het team waarmaken. Concreet wil ik een economische insteek tot bij de business brengen die verder gaat dan het puur financiële.
  Nadine Aerts
  Nadine Aerts, Finance, SD Worx

  Nadine Aerts: “We moeten eerder op zoek gaan naar businessexperten met financiële kennis dan andersom. Dat zal ook nodig zijn als we onze ambitie willen realiseren om tegen 2023 onze omzet te verdubbelen, tot 1 miljard euro. Finance zit hierbij uiteraard mee aan het stuur, maar dus in heel nauwe samenwerking met de business. Door de juiste KPI’s te introduceren en acties die daaruit voortvloeien kort op te volgen, kunnen we tot die doelstelling bijdragen. Met één globaal finance team mikken we bovendien op maximale efficiëntie.”