1. Home>
  2. SD Worx>
  3. Pers>

Isabelle Ulenaers en Gert Verhulst, verkozen tot ‘Wondernemers’ van 2019

Wondernemers Accountancy Poll van Xerius en SD Worx een succes: boekhouders en accountants brengen € 8.100 bijeen voor De Warmste Week.
Isabelle Ulenaers en Gert Verhulst, verkozen tot ‘Wondernemers’ van 2019

Via de Wondernemers Accountancy Poll van Xerius en SD Worx verkozen Vlaamse boekhouders en accountants de ‘Wondernemer’ en ‘Wonderneemster van het jaar 2019’. William Boeva maakte beide winnaars bekend op de eerste editie van de awardshow op 5 december, waarvan de opbrengst integraal naar De Warmste Week gaat. Gert Verhulst ging naar huis als ‘Wondernemer van het jaar 2019’. Isabelle Ulenaers, bekend van natuurlijke skincarelijn SELF, sleepte de award ‘Wonderneemster van het jaar 2019’ in de wacht. Zij won begin 2019 al de prijs van meest beloftevolle onderneemster van het jaar, uitgereikt door Unizo en Markant vzw.

Wondernemers Accountancy Poll

 

In september organiseerden Xerius en SD Worx samen voor het eerst een populariteitspoll voor boekhouders en accountants in Vlaanderen: de Wondernemers Accountancy Poll. Naast enkele ludieke vragen werd gevraagd naar de ‘Wondernemer’ en ‘Wonderneemster van het jaar 2019’. Geen vooraf bepaalde keuzes, wel een open antwoordveld.
Op de Awardshow maakte William Boeva, in aanwezigheid van 200 boekhouders en accountants, de winnaars van deze poll bekend. Gert Verhulst werd verkozen tot ‘Wondernemer van het jaar 2019’. Isabelle Ulenaers, die in 2016 de natuurlijke verzorgingslijn voor gevoelige huid SELF lanceerde, ging naar huis als ‘Wonderneemster van het jaar 2019’.

Isabelle Ulenaers over wat Wondernemen voor haar betekent: “Wondernemen? Ik hou mijn doel goed voor ogen en geloof dat er voor alles altijd een oplossing is. De wereld is groot dus ergens is er altijd iemand die wel kan helpen! Je hoeft zelf niet alles te kunnen, als je je maar omringt met de juiste mensen met dezelfde passie. Dan kan je alle moeilijkheden op je pad aan en zelfverzekerd samen vooruitdenken.”

 

Blijkbaar staat ook Gert Verhulst bij onze boekhouders en accountants bekend als een Wondernemer of een ondernemer die succesvol nieuwe horizonten verkent. Gert Verhulst: “Ik ben bijzonder blij met de prijs van Wondernemer die ik in ontvangst mag nemen. Ondernemen is wat ik al mijn hele leven doe. Het is niet zomaar een job, het is mijn passie. Samen met een groep gemotiveerde en getalenteerde mensen het verschil maken en er telkens opnieuw voor gaan, dat is wat ons als ondernemers drijft.”

Ondernemen is Wondernemen

Danny De Pourcq (Xerius) en Jo Demeulemeester (SD Worx): “Ondernemen: dat is Wondernemen. Het betekent gewoon elke dag je passie beleven, en je focussen op wat je het liefste doet. Een wereld van verschil voor diegene die het doet. Zeker niet iets om schrik voor te hebben. Voor complexe domeinen of administratieve rompslomp kan je je perfect laten bijstaan door experten, zoals boekhouders en accountants. Als SD Worx en Xerius willen we benadrukken dat onze (w)ondernemers elke dag op een positieve manier meerwaarde bieden aan hun klanten en oplossingen zoeken. Zo blijven ze inspireren. Met deze prijs willen we, samen met boekhouders en accountants, het ‘Wondernemen’ verder stimuleren. Vandaag telt Vlaanderen al zo’n 1,1 miljoen Wondernemers. Binnenkort hoor jij er misschien ook bij?”