1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Talent & Carrière>
 4. Tools voor talentmanagement>

SD Worx HR & Talent

Digitaliseer de hele employee lifecycle 

Met deze module uit de SD Worx Payroll & HR-suite schakel je nog een versnelling hoger. Je automatiseert de volledige loopbaan van een werknemer bij jouw organisatie (staffing, hr-administratie, reward, performance en development), optimaliseert het beheer van data, documenten en processen, en betrekt managers en medewerker via decentralisatie van processen en selfservice mogelijkheden. Kortom: deze krachtige oplossing verlost je hr-team van veel manueel werk. De tijd die vrij komt kunnen ze investeren in strategisch personeelsbeleid.

Meer weten? Contacteer ons
Automatiser vos processus administratif et HR

Waarom kiezen voor de SD Worx HR & Talent?

Des solutions de staffing adaptées à vos besoins
Efficiënt beheer van al je administratieve hr-processen

Door de bundeling van alle hr-processen in dezelfde toepassing krijg je overzicht, en vermijd je fouten en elke vorm van dubbel beheer.

project
Sluitstuk van de suite SD Worx Payroll & HR

Je schakelt een versnelling hoger in de digitalisering en integratie van je payroll- en hr-systemen. Meer tijd voor strategisch hr.

Icoontje met praatwolk
Boost voor je talentmanagement

Meer aandacht voor gemotiveerde medewerkers met de juiste skills op de juiste plaats.

New BE Web images SD Worx Payroll & HR_NL version-05

Wat SD Worx HR & Talent jou te bieden heeft

Een beproefde oplossing, gebruikt door 150.000 medewerkers in 26 landen.

 • Maakt deel uit van de suite SD Worx Payroll & HR.
 • Mogelijkheid om een aantal processen te decentraliseren naar filiaal- of afdelingsverantwoordelijken.
 • Uitgebreide selfservicemodules voor je medewerkers: afwezigheden, onkosten, overuren, opleidingsaanvragen, performancemanagement ...
 • Rapportering over processen heen.
 • Stapsgewijze automatisering op maat van je organisatie.
 • Implementatie, opleiding en ondersteuning door onze consultants.
 • Jaarlijks nieuwe releases waarin we marktevoluties afstemmen op je behoeften.
 • Integratie met de mysdworx app
  SD Worx HR & Talent zelf ontdekken? Boek een demo
  New BE Web images SD Worx Payroll & HR_NL version-03

  Core HR

  Krijg zicht op je integrale hr-ecosysteem

  Automatiseer een aantal bijkomende hr-kernprocessen zoals de registratie en het onderhoud van persoonsgegevens, organogrammen, afwezigheden, overuren, onkosten. Gekoppeld met je payrollmodule uit de SD Worx Payroll & HR-suite verzamel je waardevolle data over kosten, productiviteit, enz. Bovendien werk je efficiënter en optimaliseer je de dienstverlening naar je medewerkers. Onze technologieconsultants adviseren je bij de architectuur, implementatie en integratie van je hr-ecosysteem en -processen.

   Core HR functionalities of eBlox HR

   SD Worx OnSite

   Decentraliseer administratieve hr-processen

   In- of uitdiensttredingen, mutaties, veranderingen van afdeling, … In organisaties met verschillende vestigingen is het up-to-date houden van dergelijke personeelsgegevens een complexe klus. Met deze module decentraliseer je de invoer van wijzigingen naar de filiaal- of afdelingsverantwoordelijken. Alle gegevens worden wel centraal opgeslagen. Zo behoud jij het overzicht en de controle over de kwaliteit van de gegevens en beschik je centraal altijd over de laatste informatie. Ook contracten en andere documenten kunnen decentraal gegenereerd worden; processen als onboarding, aanvragen tijdskrediet kunnen decentraal geïnitieerd worden.

    New BE Web images SD Worx Payroll & HR_NL version-06

    Talentmanagement

    Cruciaal voor het succes van je organisatie

    Mensen zijn het meest energiek en succesvol als ze werken vanuit hun individuele sterktes. Maar hoe breng je die in kaart, stuur je hun loopbaan in de juiste richting en motiveer je ze tot de gewenste resultaten? Met de verschillende modules van SD Worx HR & Talent automatiseer je ook die talentprocessen: 

     

    • Staffing: Zorg dat je de talenten van medewerkers en kandidaat-medewerkers in kaart hebt. Want misschien werkt het talent dat je zoekt al bij jou in de organisatie. Zo kan je ook gericht nieuw talent aantrekken. 
    • Performance: Met een formeel proces van planning, opvolging en evaluatie verhoog je de betrokkenheid van je medewerkers. Samen met engagement en motivatie zijn prestaties de bouwstenen voor duurzame organisatieresultaten. 
    • Development:Verhoog de kennis en de vaardigheden van je medewerkers op korte en lange termijn via leertrajecten in lijn met de visie, waarden en strategie van je organisatie.
     Core HR functionalities of eBlox HR

     Selfservice voor medewerker en manager

     Met SD Worx HR & Talent kunnen medewerkers digitaal vakantie of andere afwezigheden registreren, alsook onkosten, overuren, enz. Hun leidinggevenden keuren digitaal goed en hebben altijd een overzicht per medewerker of voor het volledige team. Praktisch verloopt dit via de mysdworx app. 

      Enregistrement des absences

      Hr-integratie

      Een vlotte doorstroming van gegevens

      Sluit SD Worx Payroll en SD Worx HR & Talent naadloos aan op je tijdsregistratiemodule, boekhoudsoftware, ERP-pakket of andere tools waarmee je je administratieve processen beheert. Hoewel iedereen autonoom blijft werken, behoort dubbel onderhoud van data zo tot het verleden. Bovendien maakt de integratie rapportering mogelijk over systemen heen. 
      Onze technologieconsultants adviseren je bij de architectuur, implementatie en integratie van je systemen en processen. Zo krijg je een duidelijk zicht op je hele hr-ecosysteem en de volledige carrière van je werknemers, én verlos je je team van repetitieve taken. 

       Benieuwd hoe jij je volledige employee lifecycle kan automatiseren via SD Worx HR & Talent?

       Neem contact met ons op