1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Vlotte personeelsadministratie, minder papierwerk>
 4. Software voor personeelsadministratie>

De suite SD Worx Payroll & HR

Integreer al je payroll- en hr-processen

Payroll en hr-administratie zijn een tijdrovend én foutgevoelig proces. Met SD Worx Payroll & HR, onze geïntegreerde softwaresuite gebaseerd op eBlox, pak je dat een stuk efficiënter aan met oog voor gegevensdoorstroming en rapportering. Bovendien betrek je je medewerkers actief. Het resultaat: minder fouten en meer tijd voor strategische hr-taken.

Meer weten? Contacteer ons
Intégrez tous vos processus de paie et de RH

Waarom kiezen voor SD Worx Payroll & HR?

Core HR / Tools / Outils
Alle processen van de employee lifecycle

Met de krachtige SD Worx-suite gebaseerd op eBlox automatiseer en centraliseer je hr, personeels-administratie en payroll

Sur mesure / Op maat
Op maat van je noden en voorkeuren

Je gaat van start met het uitgebreide payroll basispakket en breidt je configuratie uit met budget, loon & index, vakantierechten, talentmanagement, core hr, selfservice, enz.

Transparence et aperçu
Transparantie & overzicht

Iedereen heeft toegang tot de informatie die voor hem van belang is en je verbetert je dienstverlening aan alle medewerkers

Connaissances, logiciels et outils, données RH
Volop meerwaarde voor HR

Digitalisering zorgt voor consistentie, minder fouten, tijdswinst en toegang tot relevante stuurinformatie. Je kan de focus verleggen naar strategische hr-taken.

Améliorez la prestation de services à vos collaborateurs
Boost voor betrokkenheid

Decentralisatie en selfservicetoepassingen, al dan niet via een mobiele app, zorgen voor een betere dienstverlening aan je medewerkers en verhogen de betrokkenheid bij hr-processen

Crédibilité au top
Credibiliteit aan de top

Dank zij de uitgebreide rapporterings-mogelijkheden toon je de positieve impact aan van HR op je organisatie.

New BE Web images SD Worx Payroll & HR_NL version-01.jpg

De meest uitgebreide standaardoplossing

Voor geïntegreerde personeelsadministratie

 • Gebruiksvriendelijk: jij bepaalt zelf hoe de suite eruitziet en werkt.
 • Modulair: jij kiest zelf de configuratie die voor jouw onderneming relevant is.
 • Selfservice: je medewerkers regelen zelf hun afwezigheden, onkosten, overuren, opleidingsaanvragen ...
 • Rapportering: op elk moment heb je een helder inzicht in je personeelssituatie en de ROI van HR.
 • Begeleiding: tijdens de implementatiefase zetten we je op weg en leiden we je medewerkers op.
 • Integratie: met bestaande software zoals je tijdsregistratie, boekhoudsystemen en ERP-omgeving.
  Modules suite eBlox pour Payroll & RH

  Core HR

  Een duidelijk zicht op je volledige hr-ecosysteem

  Door al je payroll- en hr-systemen te koppelen, verzamel je waardevolle data over kosten, productiviteit, talent en de volledige employee lifecycle. Hiervoor heb je wel een sterke technologische basis nodig en Core HR-expertise. Onze technologieconsultants adviseren je bij de architectuur, implementatie en integratie van je systemen en processen. Zo krijg je een duidelijk zicht op je hele hr-ecosysteem én de volledige carrière van je werknemers, en verlos je je team van repetitieve taken.

   Configuratie op maat van je noden

   eBlox payroll
   SD Worx Payroll

   Met deze basismodule win je gegarandeerd tijd bij je loonberekening en administratie, en vermijd je fouten. De toepassing heeft een geïntegreerde audit- en Bradfordberekeningsfunctie (verzuim), en een contractgenerator. Er zijn add-ons voor budgetsimulatie, loon & index en vakantierechten. Je kan deze module uitbreiden op maat je organisatie.

   Lees meer
   Money
   SD Worx Budget

   Met deze toepassing bereken je de loonkost van je organisatie, maak je nauwkeurige personeelsbudgetten op, en kan je vergelijken en simuleren. Ze maakt gebruik van de gegevens uit SD Worx Payroll. Een add-on die onmisbaar is om je organisatie gericht aan te sturen.

   Lees meer
   eBlox HR
   SD Worx HR & Talent

   Met deze modules ga je nog een stap verder in het stroomlijnen van je administratieve processen: dubbele of meervoudige gegevensinput zijn voorgoed verleden tijd, decentralisatie van gegevensinput wordt mogelijk, alsook selfservice en een gestroomlijnd proces voor talentmanagement.

   Lees meer
   Self-service application
   Mysdworx app

   Voor hun personeelszaken verwachten je medewerkers het digitale gebruiksgemak dat ze gewoon zijn in hun privéleven. Met deze app raadplegen en beheren HR, leidinggevenden én medewerkers hun e-loonbrieven, afwezigheden, onkosten, … en interne communicatie, op hun smartphone.

   Lees meer
   Integration HR
   Hr-integratie

   Sluit SD Worx Payroll & HR naadloos aan op je tijdsregistratie, boekhouding, ERP-pakket of andere administratieve tools en maak rapportering over systemen heen mogelijk. Onze technologieconsultants adviseren je bij de architectuur, implementatie en integratie van je systemen en processen.

   Contacteer ons

   Wil je de suite SD Worx Payroll & HR zelf verder ontdekken?

   Vraag demo aan