1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Vlotte personeelsadministratie, minder papierwerk>
 4. Software voor personeelsadministratie>

mysdworx. Hét hr-platform voor kmo’s.

Maak je personeelsadministratie makkelijk met de digitale tools van mysdworx.

Meer weten? Contacteer ons
hr platform KMO

Minder kliks, meer overzicht

Mysdworx is dé digitale partner die vlotte hr-processen garandeert binnen jouw kmo. Of het nu gaat om lonen, vakantie of interne communicatie: jij hebt als hr-professional altijd het overzicht. Wij staan 24/7 klaar met advies. En je medewerkers genieten van een hoop extra diensten die hun werkleven aangenamer maken.

  ja, ik wil kennismaken
  Zeiterfassung und Arbeitszeitmanagement

  Al je hr-functies verzameld op 1 plek

  Of het nu gaat om lonen berekenen, prestaties registreren of interne communicatie uitsturen, met mysdworx doe je het voortaan allemaal op één intuïtief platform. Minder tabbladen, minder kliks, meer tijd voor je team. Veiligheid en privacy zijn topprio, daarom kunnen je medewerkers nu ook paswordless inloggen, met een pincode, gezichtsidentificatie of je vingerafdruk.

   Mann sitzt am Schreibtisch und verwaltet Dokumente

   Connecteer met de wereld van werk

   Via mysdworx krijg je ook toegang tot een aanbod aan extra functies binnen de ruimere wereld van werk. Zo kan je bijvoorbeeld het meldkanaal voor klokkenluiders activeren, voordelig tweedehands wagens leasen of cadeaubonnen aankopen. mysdworx is het nieuwe platform om je professionele leven volledig te organiseren!

    Payroll und HR-Administration von SD Worx

    Op maat van jouw organisatie

    Jij kent je organisatie het beste. Daarom kan jij zelf het ideale platform samenstellen, aangepast aan de noden van jou en jouw team. De mogelijkheden zijn eindeloos, de keuze is aan jou. Dankzij mysdworx zijn hr-professionals, teamleads en medewerkers verbonden met de juiste kennis en ondersteuning.

     

     Ik maak kennis met de toekomst van hr

     Nog geen klant bij SD Worx? Laat je gegevens achter en we contacteren je!

     Al klant bij SD Worx? Vraag naar de mogelijkheden van mysdworx bij je vaste contactpersoon.