1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Ken je totale personeelskosten>

Ken jij je totale personeelskosten?

Maak snel en efficiënt je budgetprognose

Personeel is een belangrijke kostenpost en bovendien vaak ook de minst transparante. Om verrassingen op het einde van de maand of jaar te vermijden, moet je berekenen, simuleren en vergelijken. Met de SD Worx Budgetmodule krijg je een helder overzicht van je inkomsten en uitgaven en kun je eenvoudig budgetten invoeren en opvolgen. Dat geeft je budgettaire gemoedsrust, nu en voor de toekomst.

Neem contact op
Zeiterfassung Träger freie Wohlfahrtspflege

Wat biedt de SD Worx Budgetmodule jou?

Icon kalender
Zicht op je budgettaire toekomst

Simuleer vlot je loonkosten voor de komende twaalf maanden en mogelijke scenario’s zoals een teamuitbreiding, veranderingen in werkroosters of nieuwe extralegale voordelen.

Bescheinigungen
Flexibel en modulair

Voer snel complexe berekeningen op basis van verschillende bronnen. Alle wijzigingen zijn trouwens zichtbaar in realtime, zodat je altijd op de hoogte bent van je actuele uitgaven en inkomsten.

Flex
Duidelijke, gedetailleerde rapportage

Duik in uitgebreide, kant-en-klare rapporten en grafieken. Zijn je reële loonkosten niet in lijn met het vooropgestelde budget? Grijp dan meteen in waar nodig.

SD Worx Core HR
Integratie

Maakt deel uit van SD Worx Payroll & HR, waardoor payrollgegevens automatisch worden ingelezen. Voor jou betekent dit: minder manueel werk en gegarandeerd correct.

Ontdek SD Worx Budgetmodule

Je personeelskosten wijzigen. Denk aan anciënniteit, opslag, premies, gewijzigde cao’s of indexeringen. Je huidige loonkosten zijn dus helemaal geen spiegel voor de toekomst. Door simulaties te maken, bouw je de nodige buffers in en verzeker je je altijd van een accurate en gedetailleerde budgettering.

  Ga aan de slag met de SD Worx Budgetmodule

  Krijg je budgettering vandaag op orde

  Ondernemen doe je niet blindelings. Baseer beslissingen rond aanwerving en investeringen op betrouwbare voorspellingen van je inkomsten en uitgaven met de SD Worx Budgetmodule.

  Je betaalt eenmalig opstartkosten en nadien een voordelige maandelijkse fee afhankelijk van de grootte van je kmo.

  Starten met de SD Worx Budgetmodule?

   Neem contact op

   Ga aan de slag met SD Worx Budgetmodule

   Neem vrijblijvend contact op