1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >

Vlotte en correcte loonberekening

Een correcte loonberekening is een must in elk bedrijf. Maar beschik je wel over de beste processen en systemen? Laat je bijstaan door de grootste en meest beslagen hr- & payrollspeler in België, met grondige expertise in elke markt. Of besteed je payroll en hr uit aan ons, onder de vorm van samenwerking die jij verkiest. We ontzorgen je met plezier! 

Boek een intake
Payroll und HR-Administration von SD Worx

Correcte lonen zonder rompslomp

time
Krijg het beste advies

Naast je payrollconsulent krijg je ook een team dat je dossier kent. Altijd gespecialiseerde expertise verzekerd.

efficiency-icon-120x120
Win tijd en efficiëntie

We optimaliseren je processen. Ook automatisatie en integratie met jouw systemen is mogelijk.

reporting-icon-120x120
Op maat van jouw noden

Deels, volledig, een SD Worx-expert op jouw werkvloer. Jij bepaalt hoe we samenwerken voor je payroll.

Maximale dienstverlening op jouw maat

We bieden een one-stop-shop voor alle SAP-gerelateerde diensten: ontwerp en implementatie van jouw hr-architectuur, support en onderhoud, en payrolloutsourcing.

Ontdek meer

Kies voor een krachtig payrollsysteem dat altijd up-to-date is, configureerbaar, integreerbaar en modulair. Ook helpen we je graag met advies, begeleiding en opleidingen op maat.

Ontdek meer

Met onze gebruiksvriendelijke en modulaire weboplossing ben je zeker van een correcte loonberekening en vlekkeloze hr-administratie. Ook helpen we je graag met advies, begeleiding en opleidingen op maat.

Ontdek meer

Haal met SD Worx een hr-dienstverlener in huis die al decennia gespecialiseerd is in allerlei sectoren: de publieke sector, social profit, horeca enz. Met software, advies, begeleiding en opleidingen op maat.

Ontdek meer
Vier Frauen machen ein Selfie während einer Dienstreise

Betrouwbare en solide partner

SD Worx (°1945) is al jaren het grootste erkende sociaal secretariaat in België. Die groei danken we aan klanten altijd beter te willen bedienen, met een aanbod dat echt op jou, je sector en markt is afgestemd. Hoe meer klanten, hoe meer relevante ervaring en expertise die we blijven inzetten om ons aanbod nog te verbeteren. En daar pluk jij de vruchten van. 

  Service levels BE NL

  Extra hulp nodig? Of net meer zelf doen?

  Jij bepaalt hoe we samenwerken. Je kunt uiteraard zelf aan de slag gaan met onze tools voor tijdregistratie, payroll enz. Maar ook een aantal administratieve hr-taken tijdelijk of structureel uit handen geven, is mogelijk. Van contracten opmaken over vakantiegeld berekenen tot je wagenpark beheren. En als dat voor jou handig is, werken we zelfs bij jou op kantoor.

   Ontdek meer over outsourcing
   Frau hält Tablet-PC und betreibt Karriere- und Nachfolgeplanung

   Automatisatie en integratie

   In onze gebruiksvriendelijke cloud-toepassingen is de doorstroming van financiële loondata naar je boekhouding voorzien. Bovendien is er naadloze integratie met je software voor HCM, ERP, werving en selectie, enz. Zo werk je sneller en efficiënter.

    Ook een zorgeloze loonberekening?

    We werken graag mee aan de beste oplossing voor jouw bedrijf. Geef ons een seintje!