1. Home>
 2. Oplossingen>
 3. Aantrekkelijk en optimaal verlonen en belonen >
 4. Juridisch en fiscaal advies uit eigen huis>

Online aanvraagtool Arbeidsreglement

Van zodra je één medewerker in dienst hebt, ben je als werkgever verplicht om een arbeidsreglement op te stellen. Je zet daarin de rechten en plichten van jezelf en je medewerkers uiteen. Een goed arbeidsreglement is niet alleen verplicht, maar bevordert ook de transparantie en communicatie in je bedrijf. Het is wel heel belangrijk dat de inhoud correct is.

Interesse?

Vraag een demo
2302 SDW Met spark 2 HR

Wat doe je eenvoudig zelf?

Wat doe je eenvoudig zelf?

 • De tool leidt je doorheen alle rubrieken van een arbeidsreglement.
 • Na het invullen en valideren van alle vragen, stuur je de vragenlijst terug naar ons.
 • Wij zorgen voor een finale check en bezorgen je het reglement via e-mail, samen met de procedure om het rechtsgeldig in te voeren.

Het invullen van de aanvraag neemt gemiddeld 30 minuten in beslag, maar dat hoef je niet in één keer te doen. Alles wat je invult blijft bewaard zodat je de aanvraag ook op een later tijdstip kan vervolledigen.

ServiceNow

Ga zelf aan de slag met je arbeidsreglement

Zoals je weet is een arbeidsreglement een verplicht document. We raden je aan om het regelmatig bij te werken, zodat het altijd overeenkomt met de bestaande werkcontext. Zo vermijd je misverstanden over werkafspraken met je medewerkers. Het beste is, dankzij de gebruiksvriendelijke tool, kan je hier zelf mee aan de slag.

  Probeer het zelf via mysdworx

  Meer weten?

  Contacteer ons vrijblijvend